خرید انواع گلشیشه

طرز تهیه پیتزا با مرغ و بادام - ژولی پولی

طرز تهیه پیتزا با مرغ و بادام

طرز تهیه پیتزا با مرغ و بادام

۵ دی ۱۳۹۷

مواد لازم پیتزا با مرغ و بادام:

  1. سینه مرغ  250 گرم
  2. گوجه فرنگی ۵ عدد
  3. آرد گندم ۵۰۰ گرم
  4. آب ۴۰۰ میلی لیتر
  5. شکر ۱ قاشق چایخوری
  6. مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
  7. نمک ۱ قاشق مرباخوری
  8. خلال بادام ۳۰ گرم
  9. روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  10. پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا با مرغ و بادام:

طرز تهیه خمیر پیتزا:

آرد را الک می کنیم و در کاسه ای می ریزیم، مایه خمیر را به آب اضافه می کنیم و با چنگال به هم می زنیم تا کاملا حل شود. قسمت وسط آرد را خالی می کنیم (در اصلاح گود می کنیم) و مایه خمیر را که در آب حل کرده ایم به مرکز آرد اضافه می کنیم، نمک و شکر را نیز به آن می افزاییم. آرد را از اطراف به سمت وسط با دست آرام آرام هم می زنیم، با دست به خوبی ورز دهید تا خمیری یکنواخت و نرم ایجاد شود.

سپس خمیر را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در کیسه فریزر قرار دهید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

پیتزا با مرغ و بادام

طرز تهیه سس و مواد پیتزا با مرغ و بادام:

گوجه فرنگی را خرد می کنیم، گوجه فرنگی های خرد شده را با دو قاشق غذاخوری بادام، نمک و ۲ قاشق روغن زیتون در میکسر می ریزیم.

تابه را روی شعله ی گاز قرار داده، مواد تهیه شده در میکسر را به تابه انتقال می دهیم.

سینه مرغ را با کاری می پزیم و با چاقو به قطعات کوچک خرد می کنیم و به سس که در تابه است می افزاییم.

در ابتدا درب تابه را می بندیم تا کاملا بپزد، بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه درب تابه را بر می داریم تا مواد آب نیندازد و سس غلیظ شود.

سینی فر را آماده می کنیم، کف سینی فر را به روغن کاملا آغشته می کنیم. خمیر را از یخچال خارج کرده کاملا در سینی فر باز می کنیم که اطراف ظرف را بگیرد (مثل نان بربری اطرافش را کمی دیواره می دهیم.)

سس تهیه شده با گوجه فرنگی، بادام و مرغ را بر روی خمیر پخش می کنیم تا همه جای خمیر را بگیرد، سپس پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم تا روی سطح پیتزا را کاملا پوشش دهد.

سینی فر را در طبقه اول فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا پیتزا با مرغ و بادام کاملا پخته و روی آن طلایی شود.

  • به جای خلال بادام می توانید از بادام شور یا بادام سرکه ای یا بادام با پوست استفاده کنید.
  • در صورت تمایل از قارچ تفت داده شده می توانید به جای مرغ پخته شده استفاده کنید.

ما در بخش آشپزی تیم ژولی پولی امیدواریم شما از طرز تهیه پیتزا با مرغ و بادام لذت برده باشید، منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستیم.