طرز تهیه پاستا میلانو+ طرز تهیه پاستا چیکن میلانو ایتالیایی - ژولی پولی

طرز تهیه پاستا میلانو+ طرز تهیه پاستا چیکن میلانو ایتالیایی

طرز تهیه پاستا میلانو+ طرز تهیه پاستا چیکن میلانو ایتالیایی

۱ شهریور ۱۳۹۹

پاستا میلانو (پاستا چیکن میلانو) یکی از محبوب ترین غذاهای کشور ایتالیاست، برای آشنایی با طرز تهیه پاستا میلانو با آشپزی ژولی پولی همراه باشید.

مردم ایتالیا یکی از بیشترین سرانه های مصرف پاستا در جهان را دارند، و آن را جزء جدا نشدنی از زندگی خود می دانند.

در ظرف کوتاهی در حدود نیم تا یکساعت می توانید پاستا میلانو ایتالیایی را در منزل تهیه نمایید و در وعده ی غذایی ناهار یا شام سرو نمایید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه مک اند چیز سوخاری

پاستا میلانو آسان

مواد لازم پاستا میلانو:

۲۵ گرم کره

خامه نصف فنجان

نمک و فلفل به مقدار لازم

گوجه فرنگی خرد شده نصف یک فنجان

۲ قاشق غدا خوری ریحان خرد شده

نصف یک فنجان استاک مرغ

پنیر پارمیزان به مقدار لازم

۲ عدد سینه مرغ(نباید استخوان و پوست داشته باشد)

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

پاستا لینگوئینی نصف یک بسته

۲ قاشق غذا خوری ریحان خرد شده

طرز تهیه پاستا چیکن میلانو

طرز تهیه پاستا میلانو:

ابتدا سینه های مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

(مزه دار کردن یا مرینیت کردن مرغ با زنجبیل و سیر زنده شده، زردچوبه و ادویه جات، سس سویا، آبلیمو، پیاز رنده شده و … بسته به سلیقه ی شما انجام می شود.)

سپس در یک تابه روغن زیتون می ریزیم و هر دو سینه ی مرغ را داخل آن قرار می دهیم تا سرخ شوند.

بعد از سرخ شدن و تغییر رنگ مرغ ها، اجازه بدید تا سرد شوند.

در هنگام سرد شدن سینه ها را به صورت خطی برش دهید.

حال پاستاها را پخته و آبکش کنید، حواستان باشد پس از پخت آب روی آن ها نریزید.

دوباره زیر تابه را روشن کنید، کره، سیر، گوجه، ریحان، خامه، نمک و فلفل را به ترتیبت داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

از این ترکیب یک سس بدست می آید، حال باید پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط بدست آمده به خوبی غلیظ شود.

پاستا را به داخل ظرف منتقل کنید و با باقی مانده ی ریحان و پنیر پارمیزان به فرمت دلخواهتان تزئین کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه اسپرینگ رول

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.