طرز تهیه والک پلو غذای بهاری تهرانی ها+ طرز تهیه والک پلو مجلسی - ژولی پولی

طرز تهیه والک پلو غذای بهاری تهرانی ها+ طرز تهیه والک پلو مجلسی

طرز تهیه والک پلو غذای بهاری تهرانی ها+ طرز تهیه والک پلو مجلسی

۱۶ اسفند ۱۳۹۸

والک پلو یکی از غذاهای خوشمزه و فصلی است که در فصل بهار طبخ می شود و جزو غذاهای محلی استان کرمانشاه و استان تهران می باشد.

برخی والک پلو را بدون مرغ و گوشت طبخ می کنند و برخی دیگر والک پلو را در کنار مرغ پخته یا گوشت ماهیچه طبخ می کنند.

والک یکی از سبزی هایی است که در مناطق کوهستانی بصورت خود رو می روید و فصل بهار می توانید آن را در مناطق کوهستانی بیابید.

والک را می توانید در فصل بهار از میادین میوه تره بار و سبزی فروشی هایی که سبزی های کوهی دارند خریداری نمایید.

اگر از طعم این غذا خوشتان آمد می توانید والک را خشک کنید یا در فریزر نگهداری کنید تا در سایر فصول سال نیز بتوانید والک پلو را تهیه نمایید.

والک دارای خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی می باشد و موجب کاهش قند خون و کلسترول خون می شود.

عطر والک مشابه با سیر می باشد البته عطر آن به تندی سیر نیست ولی طعم بی نظیر و منحصر به فردی دارد.

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی

طرز تهیه والک پلو مجلسی

مواد لازم جهت تهیه والک پلو:

برنج: ۱ کیلو

سبزی والک: ۱ کیلو

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان دلخواه

طرز تهیه والک پلو:

والک را که خریداری کرده اید یا چیده اید را پاک کنید، بشویید و بگذارید در یک سبد، آب آن برود.

والک را با چاقوی تیز خرد کنید، توجه داشته باشید والک را نباید مثل سبزی پلو خرد کنید.

والک خرد شده باید نسبت به سبزی پلو، اندازه اش بزرگتر باشد.

مقداری نمک به برنج بیافزایید و برنج را چند ساعت خیس کنید.

در قابلمه ای آب برنج را بگذارید تا بجوش آید.

وقتی آب بجوش آمد، برنج را به آب جوش آمده اضافه می کنیم.

منتظر بمانید تا برنج بجوشد و مغز آن کمی نرم شود.

سپس والک خرد شده را به برنج در حال جوش اضافه نمایید.

والک سریع له می شود، به همین دلیل وقتی والک یکی دو جوش زد از روی شعله بردارید.

برنج و والک جوشیده شده را در آبکش بریزید.

در قابلمه ای که روی شعله اجاق گاز قرار گرفته مقداری روغن بریزید و برنج و والک آبکش شده را به آن بیافزایید، درب قابلمه را بگذارید و زیر شعله را کم کنید تا والک پلو دم بکشد.

اگر تمایل دارید می توانید گوشت ماهیچه یا مرغ را با نمک و زردچوبه بپزید و زمانیکه می خواهید والک پلو را در دیس بکشیدید، در لایه ی میانی آن مرغ پخته یا ماهیچه قرار دهید و مجددا والک پلو را روی آن بریزید.

طرز تهیه پاستا میلانو

والک پلو با ماهیچه

نکات لازم جهت تهیه والک پلو:

در طرز تهیه والک پلو می توانید از زعفران یا سماق برای سرو آن استفاده نمایید.

مواد لازم که در بالا به آن اشاره کرده ایم برای ۴ تا ۶ نفر مناسب می باشد.

والک جزو سبزی هایی است که خیلی زود له می شود پس از پخت بیش از حد آن بپرهیزید.