طرز تهیه مسقطی یکی از دسرهای خوش طعم ایرانی - مسقطی - مسقطی زعفرانی - دسر- دسر ایرانی

طرز تهیه مسقطی یکی از دسرهای خوش طعم ایرانی

طرز تهیه مسقطی یکی از دسرهای خوش طعم ایرانی

۶ شهریور ۱۳۹۷

سلام تیم بزرگ ژولی پولی در راستای دستورهای آشپزی خود می خواهد طرز تهیه یکی از بهترین دسرهای ایرانی (مسقطی) را به شما دوستان عزیز معرفی کند.

مواد لازم برای تهیه مسقطی:

  1. نشاسته خوب ۲۵۰ گرم
  2. روغن ۵۰ گرم
  3. گلاب نصف استکان
  4. شکر۴۰۰ گرم
  5. آب ۶ فنجان
  6. خلال بادام ۱۰۰ گرم
    طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه مسقطی:

نشاسته را در۶ فنجان آب سرد حل کرده و صاف می کنیم بعد در ظرف گودی می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بجوشد و کمی غلیظ شود. مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد سپس گلاب و شکر و خلال بادام را داخل نشاسته ریخته و روغن آب کرده را اضافه می کنیم و مسقطی را هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شوند ، وقتی کمی غلیظ شد آن را در پیاله های کوچک می ریزیم و کمی پودر پسته روی آنها می پاشیم.

  • جهت خوش رنگ شدن مسقطی می توانید هنگام پختن آن از کمی زعفران استفاده نمایید.
  • برای تزیینات روی مسقطی می توانید از پودر نارگیل، پسته و بادام استفاده کنید.
  • مسقطی ها را پس از ریختن در کاسه های کوچک در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و بتوانید آن را همانند ژله از کاسه جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

آروزی ما تهیه ی غذاها و دسرهای خوش طعم برای همسران محترم و خانواده های گرامی تان است.