طرز تهیه مربای خرمالو ویژه فصل پاییز+ علت گس شدن مربای خرمالو - ژولی پولی

طرز تهیه مربای خرمالو ویژه فصل پاییز+ علت گس شدن مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو ویژه فصل پاییز+ علت گس شدن مربای خرمالو

۲۲ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه مربای خرمالو+ علت گس شدن مربای خرمالو را در ژولی پولی مشاهده نمایید.

خرمالو یکی از میوه های پاییزی خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید با آن مربای خرمالو تهیه کنید.

مواد لازم مربای خرمالو:

خرمالو تازه: یک کیلو

شکر: ۶۰۰ گرم

آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

مشاهده نمایید: طرز تهیه دسر خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو:

خرمالوهای رسیده انتخاب کنید.

خرمالوها را با آب بشویید.

پوست خرمالوها را جدا نمایید.

گوشت خرمالوها را با چاقو خرد کنید و در یک کاسه بریزید.

شکر را به میزان لازم به خرمالوها اضافه نمایید و هم بزنید.

به مدت یک شب کاسه ی خرمالوها و شکر را در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد.

نیازی نیست به خرمالو  و شکر آب اضافه کنید.

علت گس شدن مربای خرمالو

ترکیب خرمالو و شکر را از کاسه به قابلمه منتقل کنید و بر روی حرارت قرار دهید.

شعله ی زیر قابلمه را کم کنید تا به آرامی مربای خرمالو بپزد.

برای اینکه از شکرک زدن مربای خرمالو جلوگیری کنید دو قاشق آبلیمو اضافه نمایید.

آبلیمو باید در لحظات پایانی که می خواهید مربای خرمالو را  از روی حرارت بردارید اضافه شود.

حدود ۴۵ دقیقه تا یکساعت طول می کشد تا مربای خرمالو آماده شود.

وقتی که مربای خرمالو به غلظت و قوام لازم رسید آن را از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید مربا در محیط بماند تا خنک شود.

سپس مربای خرمالو را در شیشه ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید.

مربای خرمالو را می توانید با کره یا خامه و نان در وعده ی صبحانه یا عصرانه میل نمایید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه کیک پرتقالی

علت گس شدن مربای خرمالو:

اگر از خرمالوهای کال و نرسیده استفاده کنید طعم مربا، گس می شود.

سعی کنید حتما از خرمالوهای کاملا رسیده استفاده نمایید.

اگر خرمالوهای شما نرسیده است، آنها را چندین روز در نزدیکی شوفاژ یا بخاری قرار دهید تا نرم شود و برسد.

اگر وقتی مربای خرمالو پخته شد و طعم آن را چشیدید باز هم طعم گسی می داد، می توانید مقدار دیگری شکر به آن اضافه کنید و دوباره بپزید.

اگر معادل وزن خرمالو از شکر استفاده کنید طعم آن شیرین تر و طعم گس آن نامحسوس تر می شود.

عطر مربای خرمالو:

برای خوش عطر شدن مربای خرمالو می توانید از چوب دارچین و وانیل در تهیه آن استفاده نمایید.

استفاده از مربای خرمالو در کیک:

اگر از طعم مربای خرمالو خوشتان نیامد و مزه ی گس را احساس کردید، می توانید از آن در تهیه کیک استفاده نمایید.