طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر - ژولی پولی

طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر

طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر

۱۲ دی ۱۳۹۸

جیب تاجر یکی از فینگر فودها و فست فودهای خوشمزه است که هم ظاهر جذابی دارد و طعم دلچسبش تا مدتها زیر دندان می ماند.

مطمئنا همه ی گروه های سنی جیب تاجر را دوست دارند بخصوص کودکان که از غذاهای ساندویچی و فست فودی خوششان می آید.

جیب تاجر را می توانید به عنوان پیش غذا تهیه و میل نمایید یا در وعده ی عصرانه یا میان وعده آن را نوش جان نمایید.

نمی دانم دقیقا چه کسی اولین بار اسم جیب تاجر را برای این غذا انتخاب کرده ولی انتخاب جالبی بوده زیرا شکل ظاهری این غذا شبیه به جیبی می شود که پر از مخلفات خوشمزه است!!

مواد لازم جهت تهیه جیب تاجر:

  1. نان تست: یک بسته
  2. تخم مرغ: یک عدد
  3. شیر: ۵ قاشق غذاخوری
  4. پودر سوخاری: به میزان کافی
  5. سینه ی مرغ پخته شده: یک عدد
  6. پیاز: یک عدد
  7. ذرت پخت شده: یک فنجان
  8. سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  9. خیارشور: ۵ عدد
  10. گوجه فرنگی: ۲ عدد
  11. نمک: به میزان لازم
  12. فلفل: به میزان لازم
  13. آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر

طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر:

طرز تهیه مواد داخل جیب تاجر:

سینه ی مرغ را با یک لیوان آب در قابلمه ای بگذارید تا بپزد.

یک پیاز را خرد نمایید و به سینه ی مرغ اضافه کنید تا بوی مرغ گرفته شود.

وقتی سینه ی مرغ پخته شد، آن را با چاقو به شکل مکعب های کوچک برش بزنید.

خیارشور و گوجه فرنگی را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید.

سینه ی مرغ خرد شده، خیارشور و گوجه فرنگی و ذرت را در ظرفی بریزید و به آن نمک، فلفل و آویشن بیافزایید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

مواد را در یک ظرف دربسته بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

طرز تهیه اسپرینگ رول

فینگر فود جیب تاجر

طرز تهیه خمیر جیب تاجر (نان جیب تاجر):

نان های تست را از بسته بندی خارج کنید، نان های تست را بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و قسمتهای اطراف آن را با چاقو جدا نمایید.

هر دو نان تست را روی یکدیگر قرار دهید و با وردنه روی نان تست ها را مالش دهید تا فشرده شده و صاف شوند.

با قالب فلزی گرد یا با یک کاسه، نان تست ها را قالب بزنید (کاتر بزنید) تا بصورت دایره ای جدا شود.

با کمی آب اطراف دو نان تست را بهم بچسبانید.

تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و با یک چنگال بهم بزنید.

شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.

نان های تست را در شیر و تخم مرغ قرار دهید (تایم خیلی کوتاه که نان تست خودش را در شیر و تخم مرغ باز نکند.)

سپس نان ها را از ترکیب شیر و تخم مرغ خارج کرده و در پودر سوخاری بغلتانید.

سپس نان ها را در تابه ای که روغن داغ در آن ریخته شده و روی شعله ی گاز قرار گرفته است قرار دهید.

وقتی نان های تست سرخ شدند، نان ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

سپس نان تست سوخاری را از یک سمت با چاقو باز کنید و با موادی که در یخچال قرار گرفته بود پر کنید.

جیب تاجر را می توانید با زیتون و دورچین های دیگر همچون ترشی آلبالو، ذرت یا نخود فرنگی پخته شده تزیین کنید و نوش جان نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.

طرز تهیه توپک مک اند چیز سوخاری بدون فر