طرز تهیه بامیه خانگی+ طرز تهیه شیرینی بامیه در خانه (ویژه ماه رمضان) - ژولی پولی

طرز تهیه بامیه خانگی+ طرز تهیه شیرینی بامیه در خانه (ویژه ماه رمضان)

طرز تهیه بامیه خانگی+ طرز تهیه شیرینی بامیه در خانه (ویژه ماه رمضان)

۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

بامیه یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که جزو جدایی ناپذیر سفره های افطاری در ایام ماه مبارک رمضان می باشد.

در چند سال اخیر بسیار شنیده ایم که بامیه های آماده ای که از شیرینی فروشی خریداری می کنیم، ناسالم هستند و از روغن های غیر استاندارد برای تهیه ی آنها استفاده می شود.

اگر شما هم جزو خانم های خوش ذوق و کدبانوی ایرانی هستید و تمایل دارید برای سفره های افطاری بامیه ای سالم و خوشمزه خودتان تهیه کنید، با ما همراه باشید…

امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را در بخش دسر ژولی پولی با طرز تهیه بامیه خانگی آشنا کنیم.

در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه فرنی با آرد برنج

طرز تهیه بامیه خانگی آسان

مواد لازم جهت تهیه بامیه:

آرد یک پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری

آب یک لیوان کوچک

شربت غلیظ ۲ پیمانه

طرز تهیه بامیه خانگی:

آب و روغن را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید.

آرد را الک می کنیم تا کاملا یکنواخت شود و در داخل آب که جوش آمده می ریزیم و آهسته بهم می زنیم تا مایه غلیظ شود.

مایه را از روی حرارت بر می داریم و منتظر می مانیم تا کمی سرد شود.

پس از سرد شدن مایه، تخم مرغ ها را در مایه می شکنیم و با دست کاملا ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدست شود.

در تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و روی شعله ی اجاق گاز قرار می دهیم تا داغ شود.

سپس خمیری را که آماده کرده ایم در داخل کیسه قیفی شکل که ماسوره ی ستاره ای داخل آن قرار داده ایم می ریزیم و حرارت را کم می کنیم.

دهانه ی قیف را جمع کرده کیسه را فشار می دهیم تا از مایه داخل روغن بیفتد.

چهار تا پنج عدد که ریختیم آنها را در داخل روغن داغ سرخ می کنیم.

بامیه های طلایی شده را از روغن در می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سپس بامیه های آماده شده را در شربت می ریزیم به همین ترتیب تمام خمیر بامیه را در قیف ریخته و در روغن سرخ و طلایی می کنیم تا مایه تمام شود.

بامیه ها را از شربت بیرون آورده و با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین می کنیم.

در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه زولبیا در خانه

مواد لازم تهیه شربت بامیه:

شکر ۲ پیمانه

گلاب یک استکان

آب یک پیمانه

آبلیمو یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت بامیه:

آب و شکر و گلاب را مخلوط کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش آید و کاملا غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و یک قاشق چایخوری آبلیمو در آن می ریزیم و آن را از صافی رد می کنیم.

 پس از آماده شدن جهت استفاده برای روی زولبیا و بامیه بکار می بریم.

نکات لازم جهت تهیه بامیه خانگی:

ما پیشنهاد می کنیم برای تهیه کردن بامیه از قیف یکبار مصرف استفاده نمایید زیرا شستشوی خمیر از قیف کمی مشکل می باشد.

بهترین روش جدا کردن خمیر بامیه از ماسوره ستاره ای این است که یک قیچی را بشویید و با قیچی خمیرها را به اندازه ی دلخواه برش بزنید.

روی بامیه را می توانید با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین نمایید.

از نگهداری بامیه در یخچال خودداری نمایید زیرا شیره آن کشیده شده و سفت می شود.