طرز تهیه شیربرنج با خامه+ طرز تهیه شیربرنج برای کودک و سرماخوردگی - ژولی پولی

طرز تهیه شیربرنج با خامه+ طرز تهیه شیربرنج برای کودک و سرماخوردگی

طرز تهیه شیربرنج با خامه+ طرز تهیه شیربرنج برای کودک و سرماخوردگی

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

شیربرنج یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای سفره های افطاری ماه رمضان، مراسم نذری، تقویت افرادی که دچار بیماری یا سرماخوردگی هستند یا کودکان استفاده می شود.

البته طرز تهیه شیربرنج بر حسب سلیقه ی افراد متفاوت است، برخی شیربرنج را با شکر تهیه می کنند و بعضی از کدبانوهای ایرانی ترجیح می دهند در طبخ شیربرنج از شکر استفاده نکنند و عسل یا مربا را در تزیین و سرو شیربرنج به کار می برند.

ما امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی طرز تهیه شیربرنج با خامه را برای شما دوستان عزیز شرح دهیم. 

طرز تهیه شیربرنج برای افطار

مواد لازم جهت تهیه شیربرنج:

۱-برنج: یک فنجان

۲-شیر: ۴ فنجان

۳-خامه: ۱۵۰ گرم

۴-گلاب: نصف استکان

طرز تهیه شیربرنج با خامه:

برنج را چندین ساعت زودتر از پخت شیربرنج خیس کنید تا کمی در آب قرار بگیرد و نرم شود. 

آب برنج را خالی کنید و برنج را با دو لیوان آب در ظرفی بریزید و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. 

وقتی که برنج با آب پخته شد، شیر را اضافه نمایید و با حرارت ملایم می گذاریم تا شیربرنج کاملا بپزد و شیر تا اندازه ی زیادی جذب برنج شود.

سپس گلاب را داخل شیربرنج ریخته و چند جوش که زد، خامه را اضافه نمایید و سپس شیربرنج را از روی حرارت بردارید.

سپس شیربرنج را در ظرفهای مناسبی بریزید و روی آن را با دارچین، مربا، شکر، پودر پسته و گلسرخ (گل محمدی) تزیین نمایید. 

مشاهده نمایید: طرز تهیه بامیه ویژه ماه مبارک رمضان

طرز تهیه شیربرنج برای سرماخوردگی

نکات لازم جهت تهیه شیربرنج:

اگر تمایل دارید که در هنگام طبخ شیربرنج از شکر استفاده نمایید تا شیرین شود، لازم است زمانی که شیربرنج در حال جوشیدن است، به همراه گلاب، شکر را نیز اضافه نمایید تا شیربرنج چند جوش بزند و شیرین شود. 

شیربرنج یک دسر یا میان وعده ی مقوی و خوشمزه است که می توانید در وعده ی غذایی صبحانه، عصرانه یا به عنوان دسر، آن را میل نمایید.

شیر برنج جزو دسرهای خوشمزه ایرانی است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود برای سرماخوردگی و کودکان غذایی سالم و مقوی می باشد. 

برای تهیه شیربرنج از برنج سرلاشه یا نیم دانه می توانید استفاده نمایید که سریعتر در هنگام پخت خودش را باز کند اما اگر دسترسی به برنج نیم دانه ندارید می توانید کمی برنج معمولی را بکوبید تا اندازه دانه های آن کوچکتر شود. 

اگر علاوه بر گلاب از وانیل استفاده نمایید، شیربرنج عطر دل انگیز و مطبوعی پیدا می کند.