تلگرام ژولی پولی

طرز تهیه سس قرمز تند خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه سس قرمز تند خانگی

طرز تهیه سس قرمز تند خانگی

۲ بهمن ۱۳۹۸

شاید تا بحال نشنیده باشید که روز جهانی به نام روز سس تند در بعضی از کشورهای دنیا وجود دارد!!

روز ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) روز سس تند است.

سس تند می تواند عطر و طعم خاصی به غذاهای گوشتی بدهد و اشتها را افزایش دهد.

غذاهای تند و آتشین موجب بالا رفتن ضربان قلب شما می شود، دمای داخلی بدن شما را بالا می برد، در جلوگیری از ابتلا به سرطان موثر است، برای افرادی که سرد مزاج هستند مناسب است و…

البته این نکته را مدنظر داشته باشید که اگر معده درد دارید از خوردن غذاهای تند پرهیز کنید زیرا می تواند منجر به سوزش معده در شما شود.

امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه سس قرمز تند خانگی آشنا نماییم.

مواد لازم جهت تهیه سس قرمز تند خانگی:

فلفل قرمز: ۶ عدد

شکر: یک قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب: یک لیوان

گوجه فرنگی رسیده: ۲ عدد

سرکه سیب: ۲ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز پودر شده: به میزان دلخواه

طرز تهیه سس بالزامیک و عسل

طرز تهیه سس تند گوجه فرنگی

طرز تهیه سس قرمز تند خانگی:

فلفل قرمزهایی که خریداری کرده اید را با آب بشویید.

قسمت کلاهک بالای فلفل قرمزها را با چاقو جدا کنید.

فلفل قرمزها را از قسمت وسط برش بزنید و دانه هایی که در آنها قرار گرفته را بیرون بیاورید.

قسمت بیرونی فلفل ها را با چاقو به اندازه های کوچک خرد کنید.

قابلمه ای را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید.

یک لیوان آب را در داخل قابلمه بریزید و فلفل قرمزهای خرد شده را به آب اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید تا فلفل ها بپزند.

گوجه فرنگی ها را بشویید، از قسمت وسط برش بزنید.

گوجه فرنگی ها را رنده کنید.

پس از اینکه فلفل پخته شدند، گوجه فرنگی رنده شده را اضافه نمایید.

تا فلفل ها و گوجه فرنگی های رنده شده با یکدیگر کاملا بپزند.

فلفل ها و گوجه فرنگی پخته شده را از صافی عبور دهید تا سسی یکنواخت بدست آید.

در عصاره ای که از فلفل قرمز و گوجه فرنگی بدست می آید نباید اثری از دانه فلفل یا گوجه فرنگی موجود باشد.

مجددا عصاره ی فلفل قرمز و گوجه فرنگی را بر روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید و نمک، فلفل قرمز، شکر و سرکه سیب را بیافزایید.

سس فلفل تند خانگی را به خوبی بهم بزنید و پس از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارید.

وقتی کمی سس فلفل تند خنک شد، آن را در ظروف شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید.

از سس فلفل تند خانگی می توانید برای صرف غذاهایی همچون همبرگر، پیتزا، ماکارونی، سوسیس، سمبوسه، مرغ سوخاری و … استفاده نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستید، می توانید با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و انواع غذاهای ایرانی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزید.

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید