کانال تلگرام ژولی پولی

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده - ژولی پولی

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده

۲۴ تیر ۱۳۹۸

. دلمه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که در کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی طرفداران بی شماری دارد ولی اصالتا این غذا مربوط به کشور جمهوری آذربایجان می باشد.

دلمه به طور کلی کلمه ای ترکی است و وقتی در داخل صیفی جات و سبزیجاتی همچون گوجه فرنگی، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، برگ مو، کلم برگ و … را با موادی همچون برنج و لپه و سبزی و گوشت چرخ کرده پخت شده پر می کنید، این غذای خوشمزه و لذیذ به نام دلمه پدید می آید.

امروز می خواهیم شما دوستان و همراهان عزیز را با آموزش پخت دلمه فلفل دلمه ای آشنا کنیم:

مواد لازم جهت تهیه دلمه فلفل:

  1. گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  2. فلفل دلمه ای درشت و سالم ۱۲ عدد
  3. سبزی دلمه یک کیلو
  4. رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  5. برنح یک فنجان
  6. روغن ۱۵۰ گرم
  7. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی
  8. پیاز یک عدد
طرز-تهیه-دلمه-فلفل-دلمه-ای

طرز تهیه دلمه فلفل:

پیاز را خرد نمایید و با گوشت چرخ کرده کمی در تابه تفت دهید (سرخ کنید)
نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه رنگی را به پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه نمایید تا خامی گوشت گرفته شود.
سپس یک لیوان آب بیافزایید تا با حرارت ملایم بپزد.
سبزی دلمه را تمیز کنید، ریز خرد نمایید و در دو سه قاشق روغن تفت دهید.
سبزی تفت داده شده را به گوشت و سایز موارد که در حال جوشیدن هستند اضافه نمایید و هم بزنید.
برنج را با لیوان آب و کمی نمک یکی دو جوش می دهید تا کاملا نرم و مغز پخت شود.
سپس برنج پخته شده را در آبکش بریزید و به مایع گوشت و سبزی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
مایه دلمه ی آماده شده را کنار بگذارید.
فلفل دلمه ها را بشویید و سر آنها را به شکل دایره ای جدا کنید و تخمهای داخل فلفل را خارج نمایید.
داخل فلفل ها را از مایه دلمه پر نمایید و در آنها بگذارید.
دلمه ها را کنار یکدیگر در قابلمه ای قرار دهید.
یک لیوان، آب و نمک در قابلمه بریزید تا با حرارت ملایم فلفل ها بپزند.
دقت داشته باشید فلفل ها له نشوند.
وقتی فلفل ها پخته شد، دلمه ها را در دیس بچینید و تزیین نمایید.

طرز تهیه دلمه فلفل
  • اگر جزو افراد خوش سلیقه هستید می توانید علاوه بر فلفل دلمه ای سبز به منظور تهیه دلمه از فلفل دلمه ای های رنگی نیز استفاده نمایید.
  • به منظور خوش طعم و خوش رنگ شدن دلمه فلفل می توانید از گوجه ی رنده شده یا حلقه شده در هنگام پختن فلفل دلمه ای استفاده نمایید تا فلفل ها طعم بگیرند.
  • اگر حس می کنید دلمه ای فلفل کمی ته مزه ی تلخی دارد، قبل از ریختن مواد در فلفل ها، کمی نمک در فلفل ها بریزید و منتظر بمانید تا چند دقیقه ای به همین صورت بماند، سپس فلفل ها را بشویید و با مواد دلمه پر کنید.
  • به جای استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید از پروتئین گیاهی سویا استفاده نمایید.
  • برای سس روی دلمه فلفل می توانید از رب انار یا رب گوجه فرنگی استفاده نمایید.
  • مواد لازمی که در بالا گفته شده است برای ۶ تا ۸ نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه دلمه برگ مو با طعم ملس

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی