طرز تهیه دسر انار با نشاسته ویژه شب یلدا - ژولی پولی

طرز تهیه دسر انار با نشاسته ویژه شب یلدا

طرز تهیه دسر انار با نشاسته ویژه شب یلدا

۲۶ آذر ۱۳۹۸

یکی از چالش های خانم های ایرانی تهیه ی یک دسر آسان، خوش طعم و زیبا ویژه ی شب یلداست که در آن ترجیحا از میوه های شب یلدا همچون کدو حلوایی، انار، هندوانه، لبو و … استفاده شده باشد.

اما اکثریت خانم ها در شب یلدا باید به کارهای دیگر هم رسیدگی کنند و نمی توانند تمام تایمشان را برای تهیه ی دسر اختصاص دهند، به همین دلیل تهیه ی یک دسر خوشمزه و ساده می تواند مشکل آنها را حل کند.

امروز قصد داریم در مجله ی خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه دسر انار با نشاسته که یکی از دسرهای خوشمزه با روش تهیه ی آسان است آشنا کنیم.

یک نکته را هم در اینجا اشاره کنیم که مواد لازم برای تهیه ی دسر انار با نشاسته عجیب و غریب نیست و در هر خانه ای پیدا می شود.

طرز تهیه شکلات اناری دسر شب یلدا

مواد لازم جهت تهیه دسر انار با نشاسته:

۱)ژله انار: یک بسته

۲)انار دانه شده: یک پیمانه

۳)آب: یک پیمانه

۴)گلاب: نصف پیمانه

۵)شیر: یک پیمانه

۶)شکر: یک پیمانه سرخالی (دو سوم پیمانه)

۷)نشاسته: نصف پیمانه

دسر انار با نشاسته

طرز تهیه دسر انار با نشاسته:

پودر ژله را در یک لیوان آب جوش بریزید، مداوم بهم بزنید تا حل شود.

یک لیوان آب سرد به پودر ژله ی حل شده در آب جوش اضافه نمایید و بهم بزنید.

برای تهیه ی ژله می توانید از ظرفهای جداگانه برای هر نفر یا یک ظرف پیرکس یا قالب ژله استفاد نمایید.

پس از اینکه پودر ژله حل شده در آب را در ظرفهای مناسب ریختید، ظرف را در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.

مراحل گفته شده در بالا در واقع روش تهیه ی ژله ی انار بود که توضیح دادیم.

نشاسته را در یک لیوان آب سرد ریخته و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.

نشاسته و آب را بر روی شعله ی گاز قرار دهید و شکر را به آن اضافه نمایید.

مداوم هم بزنید تا کمی غلظت پیدا کند.

شیر و گلاب را بیافزایید و مداوم بهم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود.

مراحل گفته در بالا در واقع روش تهیه ی فرنی بود که توضیح دادیم.

طرز تهیه ژله انار با دانه های انار ویژه شب یلدا

دسر انار با فرنی

حالا در کنار هم قرار گرفتن فرنی و ژله، دسری منحصر به فرد و خوشمزه را پدید می آورد که به آن دسر انار با نشاسته می گویند.

حال نوبت آن است که فرنی را به ظرف ژله اضافه نمایید.

وقتی پس از سه تا چهار ساعت ژله ی انار در یخچال خودش را گرفت، ظرف را به خارج از یخچال انتقال دهید.

کمی صبر کنید تا فرنی تهیه شده به دمای معمولی برسد.

سپس فرنی را در ظرف حاوی ژله انار بریزید که به عنوان یک لایه ی سفید در بالای لایه ی قرمز ژله انار قرار بگیرد.

دسر انار با نشاسته را مجددا به یخچال انتقال دهید و منتظر بمانید تا خودش را بگیرد.

زمانی که قصد دارید دسر انار با نشاسته را سرو  نمایید می توانید روی آن را با دانه های انار تزیین نمایید.

طرز تهیه پاناکوتای انار (دسری خوشمزه ویژه شب یلدا)

نکات لازم جهت تهیه دسر انار با نشاسته:

  • از دانه های انار می توانیم در زمان تهیه ی ژله استفاده نمایید که دانه های انار در بین بافت ژله قرار بگیرد.
  • روی دسر انار با نشاسته را می توانید با خامه سفید و دانه های انار تزیین نمایید.
  • در صورت تمایل می توانید لایه های سفید فرنی و لایه ها قرمز ژله انار را بصورت لایه به لایه در ظرف بریزید و تایمی در یخچال قرار دهید تا هر لایه خودش را بگیرد و لایه ی بعدی را اضافه نمایید.