طرز تهیه خورش بامیه با گوشت قرمز+ طرز تهیه خورش بامیه با مرغ - ژولی پولی

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت قرمز+ طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت قرمز+ طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

۲۷ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه خورش بامیه+ طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت قرمز و با مرغ+ طرز پخت خورش بامیه مجلسی و خوشمزه را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

خورش بامیه یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین خورش های ایرانی است.

اصالت این خورشت بیشتر مربوط به استان  های خوزستان، کردستان، کرمانشاه، فارس و ایلام می باشد.

البته بخاطر طعم منحصر به فرد و خواص بی نظیری که این خورش دارد، تهیه آن در شهرهای مختلف ایران فراگیر شده است.

اما بامیه جزو سبزی های تابستانی است که شما می توانید آن را در تابستان خریداری نمایید و در فریزر نگهداری کنید.

در شش ماهه ی دوم سال می توانید از بامیه های فریز شده برای تهیه خورشت استفاده نمایید.

مشاهده نمایید: روش نگهداری بامیه در فریزر

روش درست کردن خورش بامیه با مرغ

مواد لازم خورش بامیه:

گوشت بدون استخوان: نیم کیلو

بامیه: نیم کیلو

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری

پیاز متوسط: ۲ عدد

آبلیمو ترش: ۳ قاشق سوپخوری

نمک: به مقدار کافی

زردچوبه: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه خورش بامیه:

برای تهیه خورش بامیه باید بامیه ها را بصورت جداگانه آماده کنید و گوشت را نیز بصورت آماده نمایید و سرانجام با ادغام این دو، خورشت را تهیه کنید.

آماده کردن بامیه ها:

بامیه ها را با آب بشویید.

دم بامیه ها را جدا کنید.

توجه داشته باشید به آسیبی به بافت بامیه ها وارد نکنید.

زیرا در حین پخت مواد داخل بامیه خارج شده و باعث لیز شدن خورش می شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید.

بامیه ها را در روغن بریزید و با روغن کمی تفت دهید به حدی که رنگشان کمی تغییر کند.

طرز تهیه خورشت بامیه

آماده کردن گوشت:

پیازها را پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

سپس مقداری روغن در تابه بریزید و رور حرارت قرار دهید.

سپس پیازهای نگینی خرد شده را کمی در روغن تفت دهید.

کمی زردچوبه به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید تا زردچوبه به پیاز رنگ دهد.

گوشت بدون استخوان که مناسب خورش است را به صورت تکه تکه خرد کنید و بشویید.

سپس گوشت های خرد شده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

گوشت خرد شده را به همراه پیاز تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید و بهم بزنید تا رب کمی سرخ شود و رنگ پس دهد.

دو لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و زیر شعله را کم کرده و درب قابلمه را ببندید تا گوشت به آرامی پخته شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

آماده کردن نهایی خورشت بامیه:

پس از اینکه گوشت بطور کامل پخت، بامیه های تفت داده شده را به خورشت اضافه کنید.

در این مرحله می توانید آبلیمو و نمک را به خورش بیافزایید.

کمی منتظر بمانید که مواد خورشت بامیه کاملا با یکدیگر جا بیفتند و بپزند.

سپس خورش بامیه را با برنج سرو نمایید و میل کنید.

طرز تهیه خورش بامیه با مرغ:

اگر مصرف گوشت قرمز برای سلامتی شما ضرر دارد، به روش گفته شده در بالا می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده نمایید.

در صورت مصرف گوشت مرغ، خورش در ظرف مدت کوتاه تری می پزد.

می توانید به جای گوشت قرمز، مرغ را با پیاز و زردچوبه و رب گوجه فرنگی تفت دهید و با آب بگذارید بپزد.

سپس بامیه های تفت داده شده را به مرغ پخته شده اضافه نمایید و سایر مواد را اضافه کنید تا کاملا خورش جا بیفتد.

نکات لازم خورش بامیه:

به جای رب گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده نمایید.

اگر بامیه را سرخ نکنید، خورشت شما حالت لیزی پیدا می کند که باب طبع اکثریت افراد نیست.

در برخی از شهرها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار یا تمرهندی استفاده می کنند.

برای ترشی خورش بامیه می توانید به جای آبلیمو، از آبغوره استفاده نمایید.

آب زیاد در خورشت نریزید، زیرا خورش بامیه اصولا کم آب است.

برخی افراد در تهیه خورش بامیه از لپه استفاده می کنند که این مورد سلیقه ای است و باعث خوشمزه تر کردن خورش می شود.