خرید انواع گلشیشه

طرز تهیه توپک مک اند چیز سوخاری بدون فر - ژولی پولی

طرز تهیه توپک مک اند چیز سوخاری بدون فر

طرز تهیه توپک مک اند چیز سوخاری بدون فر

۱۰ شهریور ۱۳۹۸

مک اند چیز سوخاری Mac and Cheese یکی از فینگر فودهای خوشمزه ای است که اگر یکبار آن را میل کنید جزو مشتری های ثابت آن می شوید.

مک اند چیز سوخاری با پاستا تهیه می شود و می تواند غذایی دوست داشتنی برای کودکان باشد.

با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه توپک مک اند چیز سوخاری آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه توپک مک اند چیز سوخاری:

  1. پاستا شکلی: یک لیوان
  2. آرد: یک قاشق غذاخوری
  3. شیر: یک لیوان
  4. کره: ۷۰ گرم
  5. پنیر موتزارلا: ۷۰ گرم
  6. پنیر چدار ورقه ای: ۴ ورق
  7. پودر سوخاری: ۳ لیوان
  8. آرد: نصف لیوان
  9. نمک و فلفل: به میزان کافی
  10. تخم مرغ: ۲ عدد

توپک مک اند چیز

طرز تهیه توپک مک اند چیز سوخاری:

در قابلمه ای آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوش آید و در داخل آن نمک بریزید.

پاستاها را در آبجوش بریزید تا کاملا پخته شود.

تابه را روی شعله بگذارید و کره را در تابه قرار دهید.

وقتی کره آب شد، آرد را به آن بیافزایید و تفت بدهید.

شیر را به آرامی به آرد اضافه نمایید و هم بزنید.

وقتی کمی شیر به غلیظ شد، پنیرها را بیافزایید و هم بزنید.

پاستا را آبکش نمایید و به سس پنیر اضافه نمایید و مخلوط کنید.

مخلوط پاستا و پنیر را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

سپس مخلوط پاستا و پنیر را به توپک های کوچک (قلقلی های کوچک) تبدیل نمایید.

توپک ها را در ظرفی قرار داده و در فریزر بگذارید تا منجمد شود.

سه ظرف را بردارید، آرد سفید، آرد سوخاری و تخم مرغ را به صورت جداگانه در هر یک از ظرفها بریزید.

توپکهای یخ زده (مک اند چیزهای منجمد) را از فریزر خارج کنید، اول در ظرف آرد سفید قرار دهید، سپس در تخم مرغ قرار داده و سپس در آرد سوخاری بگذارید.

مقدار زیادی روغن را در تابه ای که دیواره دار است بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید، مک اند چیز را در روغن قرار دهید تا سرخ شود.

مک اند چیز را از روغن خارج کنید و در ظرفی بچینید و با سس کچاپ میل نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.