طرز تهیه ترشی کیوی+ چطور ترشی کیوی ملس و ترشی لیته کیوی درست کنیم؟ - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی کیوی+ چطور ترشی کیوی ملس و ترشی لیته کیوی درست کنیم؟

طرز تهیه ترشی کیوی+ چطور ترشی کیوی ملس و ترشی لیته کیوی درست کنیم؟

28 آبان 1400

طرز تهیه ترشی کیوی+ طرز تهیه ترشی کیوی ملس+ طرز تهیه ترشی کیوی لیته را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

کیوی یکی از میوه های خوشمزه و پر خاصیت پاییزی و زمستانی است که برای درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.

کیوی ضد استرس است، با داشتن خواص آنتی اکسیدانی از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.

کیوی برای کاهش فشارخون، تقویت بینایی، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سکته و تنگ شدن شدن عروق مفید است.

ترشی کیوی یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی است که می توانید آن را در فصل پاییز و زمستان تهیه کنید و حتی به عنوان چاشنی در کنار غذاهای گوشتی از آن استفاده کنید.

برای تهیه ترشی کیوی نیازی نیست، شما یک کدبانوی تمام عیار باشید و با تمام پیچیدگی ها و جزئیات تهیه ی ترشی آشنایی داشته باشید.

طرز درست کردن این ترشی بسیار ساده و آسان است و اگر شما هیچ تبحری در زمینه آشپزی نداشته باشید هم می توانید از عهده ی این کار بیایید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی خرفه

چطور ترشی کیوی درست کنیم؟

مواد لازم ترشی کیوی:

کیوی: یک کیلو

سرکه: یک لیوان

تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: به میزان دلخواه

سیاهدانه: یک قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق غذاخوری

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی زغال اخته

طرز تهیه ترشی کیوی:

کیوی ها را با آب بشویید.

کیوی ها را پوست بگیرید و به اندازه های کوچک خرد کنید.

کیوی های خرد شده را در یک ظرف بریزید.

تخم گشنیز را آسیاب کنید.

نمک، فلفل قرمز، سیاهدانه، گشنیز آسیاب شده را به کیوی ها اضافه کنید و هم بزنید.

در پایان یک لیوان سرکه به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد را در یک ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید و درب ظرف را محکم ببندید.

ظرف ترشی را در یخچال یا در یک مکان خنک نگهداری کنید.

پنج روز تا یک هفته پس از تهیه، می توانید ترشی کیوی را میل نمایید.

طرز تهیه ترشی کیوی ملس:

اگر طعم ترش کیوی شما را اذیت می کند و دلتان می خواهد ترشی کیوی را با طعم ملس درست کنید می توانید یک قاشق غذاخوری شکر به ترشی اضافه کنید.

استفاده از شکر در تهیه ی این ترشی اختیاری می باشد و بستگی به طبع و ذائقه ی شما دارد.

طرز تهیه ترشی کیوی لیته

طرز تهیه ترشی لیته کیوی:

برای تهیه کردن ترشی کیوی لیته باید کیوی ها را کاملا له کنید.

برای له کردن کیوی ها می توانید با گوشتکوب آنها را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا یکنواخت شود.

سپس سایر مواد را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا جا بیفتد.

لیته ی کیوی را می توانید در کنار انواع غذاهایی که حالت فست فودی و سوخاری دارند سرو نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

نکات تهیه ترشی کیوی:

در صورت تمایل می توانید برای تهیه ترشی کیوی می توانید کیوی ها را رنده نمایید.

این ترشی یکی از خوش طعم ترین چاشنی ها برای غذاهای گوشتی و کبابی می باشد.

ترشی کیوی یک هفته طول می کشد تا جا بیفتد و آماده صرف کردن می شود.

سعی کنید هر ترشی که می خواهید درست کنید را در ظرفهای شیشه ای خشک و تمیز درست کنید.

ظرفهای پلاستیکی و فلزی برای تهیه انواع ترشی ها مناسب نیستند و می توانند بر روی طعم ترشی تاثیر منفی داشته باشند.