طرز تهیه ترشی برگ کلم قرمز+ ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز (کلم بنفش) - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی برگ کلم قرمز+ ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز (کلم بنفش)

طرز تهیه ترشی برگ کلم قرمز+ ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز (کلم بنفش)

۸ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه ترشی برگ کلم قرمز (کلم بنفش)+ طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین+ ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

ترشی کلم قرمز یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی است که به عنوان چاشنی و برای تزیین و سرو انواع کباب ها و ساندویچ ها استفاده می شود.

رنگ زیبای ترشی کلم قرمز و طعم بی نظیر آن باعث شده تا بسیاری افراد با ذائقه های مختلف طرفدار آن باشند.

بسیاری از افراد از ترشی کلم قرمز برای تزیین سالاد فصل و به عنوان دورچین در کنار سایر غذاها استفاده می کنند.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی کیوی

مواد لازم ترشی کلم قرمز:

کلم قرمز: یک کیلو

نمک: یک قاشق غذاخوری

سرکه قرمز انگور: به میزان لازم

فلفل قرمز (در صور تمایل): به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ملس

طرز تهیه ترشی کلم قرمز:

برگ های کلم قرمز را جدا کنید و با آب به خوبی بشویید.

برگهای کلم قرمز را در یک سبد بگذارید تا آب آن برود.

برگهای کلم قرمز را با یک چاقوی تیز بر روی تخته بصورت نوارهای باریک برش بزنید.

سپس برگهای خرد شده را بر روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود.

کلم های خرد شده را در یک قابلمه بریزید، نمک و فلفل را به آن اضافه و کاملا ترکیب کنید.

یک ظرف شیشه ای خشک و تمیز انتخاب نمایید.

کلم های خرد شده را در ظرف شیشه ای بریزید و روی آن سرکه بریزید تا روی کلم ها را بپوشاند.

درب ظرف شیشه ای را محکم ببندید و در یک جای خنک یا یخچال قرار دهید.

حدود یک هفته طول می کشد تا ترشی برگ کلم قرمز جا بیفتد و آماده میل کردن شود.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین:

اگر طعم ترشی کلم قرمز با سرکه برایتان آزار دهنده است و می خواهید طعم ترشی کمی متعادل باشد می توانید آن را شیرین کنید.

می توانید یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه سایر مواد همچون نمک و فلفل به برگ کلم اضافه نمایید تا مزه آن متعادل شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی خرفه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری:

ترشی برگ کلم رامی توانید بصورت فوری و یک روزه تهیه نمایید.

پس از اینکه برگ های کلم قرمز را شست و شو دادید و خرد کردید.

برگهای خرد شده کلم را به همراه نمک و فلفل و ترکیبی از آب گرم و سرکه در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید.

وقتی آب بجوش آمد و کلم ها کمی جوشید، از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید کلم ها در محیط خنک شود.

سپس کلم قرمزها را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید.

ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز

ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز:

از جوشاندن کلم قرمز برای درست کردن ترشی پرهیز کنید زیرا رنگ آن را کدر می کند.

اضافه کردن شکر به ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز کمک می کند.

اگر حتی از طعم شیرین شکر خوشتان نمی آید، مقدار کمی از شکر استفاده کنید تا طعم ترشی ملس شود.

نکات لازم ترشی کلم قرمز:

سعی کنید ترشی کلم قرمز را نجوشانید زیرا رنگ خود را از دست می دهد.

اگر قصد دارید طعم ترشی ملس شود از میزان کمتری شکر استفاده کنید.

ترشی کلم قرمز به گذشت زمان رنگش را به سرکه می دهد، بخاطر همین مقدار کم تهیه کنید و مصرف نمایید.

حتما پس از تهیه ترشی کلم قرمز، درب ظرف را محکم کنید و ظرف ترشی را به دور از نور خورشد نگهداری نمایید.

با پختن کلم، بافت کلم قرمز نرم می شود و رنگ آن روشن تر می شود.

اگر طعم سرکه شما را اذیت می کند می توانید ترشی کلم قرمز را با آبغوره درست کنید.

در صورت تمایل می توانید به جای خرد کردن، برگهای کلم، بدون اینکه کلم را برگ برگ کنید آن را با آب بشویید و رنده کنید.