خرید انواع گلشیشه

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک

۲۲ مهر ۱۳۹۸

با آغاز فصل سرد زمستان، بساط تهیه و توزیع ترشی در سراسر کشورمان آغاز می شود.

یکی از انواع پیاز، نوع قرمز آن است، که به اصطلاح به آن ارغوانی نیز می گویند، علت رنگ قرمز آن آنتی سیانپدین می باشد.

ترشی پیاز، یکی از محبوب ترین ترشی ها بین خانواده های ایرانی است که  می توانید آن را به عنوان مزه در کنار انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی میل نمایید.

مواد لازم جهت تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک:

  1. پیاز کوچک قرمز ۲ کیلو ( در صورت تمایل، از پیاز سفید نیز می توان استفاده کرد.)
  2. ۰٫۵ کیلو سیر
  3. سرکه ( تا حدی از سرکه استفاده شود، که روی پیازها را به طور کامل بپوشاند.)
  4. ۱ کیلو سبزی ترخان و نعناع
  5. نمک ( به مقدار لازم مصرف شود.)

ترشی پیاز قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک:

  1. ابتدا سبزی ها را به طور کامل پاک کرده و می شوئیم. سپس صبر می کنیم تا آب آن به طور کامل خارج شود.
  2. حال ترخان و نعناع را به صورت ریز خرد می کنیم.
  3. مقدار کمی نمک را به همراه سرکه جوشانده و می گذاریم تا خنک شود.
  4. به منظور جدا شدن پوست پیازها به طورکامل، آنها را به مدت دوساعت در آب سرد خیس می کنیم.
  5. پس از خیس شدن پیازها، آن ها در آبکش ریخته و پوست ها را بگیرید.
  6. نیم کیلو سیر موجود را به طور کامل، پوست بگیرید و آماده بگذارید.
  7. حال در یک شیشه سس بزرگ مقداری از پیازها را ریخته و سپس ترخان و نعناع را با مقدار کمی نمک و سیر به آن اضافه می کنیم.
  8. دوباره مرحله ی قبل را به طور کامل تکرار کرده و سرکه را به آن اضافه می کنیم، به طوری کامل ظرف پوشیده از سرکه شود.
  9. درب شیشه را بسته و به مدت یک ماه آن را در مکانی خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.