طرز تهیه ترشی بچه ذرت (ترشی بلال کوچک)+ ترشی بچه بلال (ترشی بیبی کورن) - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی بچه ذرت (ترشی بلال کوچک)+ ترشی بچه بلال (ترشی بیبی کورن)

طرز تهیه ترشی بچه ذرت (ترشی بلال کوچک)+ ترشی بچه بلال (ترشی بیبی کورن)

۲۲ شهریور ۱۳۹۹

طرز تهیه ترشی بچه ذرت، ترشی بلال کوچک، ترشی بیبی ذرت، ترشی بیبی کورن (baby corn)، ترشی بچه بلال را در بخش آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

یکی از ترشی های خوشمزه که ظاهر زیبایی هم دارد و چند سالی است که در فصل پاییز و زمستان طرفداران بسیاری پیدا کرده، ترشی بیبی ذرت (baby corn) یا ترشی بیبی کورن یا ترشی بچه بلال می باشد.

البته به این نکته اشاره کنیم که بچه بلال همان خواص بلال را دارد با این تفاوت که ظریف تر و کوچک تر و تردتر از بلال است.

برای تهیه ی ترشی بیبی ذرت نیازی نیست تایم زیادی را اختصاص دهید زیرا این ترشی در ظرف مدت کوتاهی تهیه می شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بامیه

مواد لازم ترشی بچه ذرت:

بیبی ذرت پوست گرفته: ششصد گرم

فلفل سبز و قرمز: صد گرم

آب: یک لیوان

سرکه سفید: سه لیوان

فلفل و نمک: به میزان کافی

سیر: یک بوته

طرز تهیه ترشی بیبی کورن یا بچه بلال

طرز تهیه ترشی بچه ذرت:

تصور نکنید به هر میزانی که بچه بلال خریداری کنید به همان میزان می توانید برای ترشی استفاده کنید، زیرا بچه بلال دارای ضایعات زیادی است که باید دور ریخته شود.

برای جدا کردن پوست و موهای بیبی ذرت دقت داشته باشید زیرا بیبی ذرت بسیار ظریف است و در صورت بی دقتی می شکند.

سه لیوان سرکه و یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت شعله قرار دهید، وقتی بجوش آمد بیبی ذرت ها را در ترکیب آب و سرکه بریزید تا به مدت ۵ دقیقه پخته شود.

سپس بیبی ذرت ها را از آب و سرکه خارج کنید و منتظر بمانید تا بچه بلال ها و آب و سرکه خنک شوند.

با دقت و سلیقه بیبی ذرت ها را در ظرف های شیشه ای بچینید.

بوته ی سیر را پوست بگیرید و فلفل های سبز و قرمز را نیز بشویید.

حبه های سیر و فلفل ها را به همراه نمک و فلفل به ظرف شیشه ای بیافزایید.

در پایان ترکیب آب و سرکه را که خنک شد بر روی مواد داخل شیشه بریزید تا روی سطح بیبی ذرت ها را بپوشاند.

درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه خیارشور خانگی

نکات تهیه ترشی بلال کوچک:

ترشی بیبی ذرت را به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و آماده ی استفاده شود.

در صورت تمایل می توانید از سبزیجات معطر خرد شده همچون شوید و ترخون و مرزه برای تهیه ی این ترشی استفاده نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.