خرید انواع گلشیشه

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

۵ آبان ۱۳۹۸

ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه و خوش طعم است که در فصل های پاییز و زمستان در کنار انواع غذاها و خورش های ایرانی سرو می شود.

یکی از ترشی های پر طرفدار در فصل پاییز، ترشی بامیه است که دارای خواص بی شماری می باشد و در ظرف مدت کوتاهی تهیه می شود.

امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را در مجله خبری ژولی پولی با طرز تهیه ترشی بامیه خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی بامیه خانگی:

  1. بامیه: یک کیلو
  2. موسیر تازه: سه عدد
  3. سیر: یک بوته
  4. جعفری، شوید و ترخون تازه ی خرد شده: ۵۰ گرم
  5. سرکه سفید: چهار لیوان
  6. نعنا خشک شده: یک قاشق مربا خوری
  7. گلپر: یک قاشق مرباخوری
  8. نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی:

بامیه ها را با آب بشویید و ساقه های آن را تا حد امکان کوتاه کنید.

برخی بامیه را خرد می کنند و ترشی با بامیه ی خرد شده درست می کنند.

اگر بامیه را خرد کنید حالت لیزی و لزجی می گیرد، به همین دلیل ما توصیه می کنیم برای تهیه ی ترشی بامیه از بامیه ی های کامل استفاده نمایید و آن را خرد نکنید.

یک پارچه ی تمیز بر روی کابینت پهن کنید و بامیه ها را روی آن بریزید تا کاملا آب آن گرفته شود و خشک شود.

جعفری، شوید، ترخون تازه را پاک کنید، بشویید و خرد کنید و روی پارچه بریزید تا آب آنها هم گرفته شود.

ظرف شیشه ای انتخاب کنید و در داخل آن بامیه ها را بچینید و به آن موسیر، سیر، سبزیجات معطر خرد شده، گلپر، نمک و فلفل بیافزایید.

بر روی مواد داخل شیشه، سرکه بریزید تا سطح روی مواد ترشی را بپوشاند.

درب ظرف شیشه ای را محکم ببندید تا هوایی وارد آن نشود.

ظرف شیشه ای را در جای خنک یا یخچال قرار دهید.

پس از گذشت ۲۰ روز، ترشی بامیه آماده ی میل کردن به همراه غذا می شود.

ترشی بامیه

  • اگر قبل از ترشی درست کردن با بامیه، به مدت ۵ دقیقه بامیه را با آب بجوشانید و سپس مراحل بالا را انجام دهید، ترشی بامیه در ظرف مدت کوتاه تری جا می افتد و آماده ی میل کردن می شود.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.