طرز تهیه ترشی بامیه خانگی+ طرز تهیه ترشی بامیه درشت - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی+ طرز تهیه ترشی بامیه درشت

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی+ طرز تهیه ترشی بامیه درشت

۲۲ مرداد ۱۳۹۹

ترشی بامیه یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی است که در فصل تابستان می توانید تهیه کنید و در فصل پاییز و زمستان همراه با غذا میل نمایید.

برخی نظرشان این است که ترشی بامیه را باید با بامیه های ریز و کوچک درست کنیم، اما معمولا از بامیه های کوچک برای تهیه خورشت بامیه استفاده می شود.

اما زمانی که فصل بامیه رو به اتمام است، سایز بامیه ها درشت می شوند و دیگر برای تهیه ی خورشت مناسب نیستند.

شما می توانید ار بامیه های درشت برای درست کردن ترشی بامیه استفاده نمایید.

امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را در مجله خبری ژولی پولی با طرز تهیه ترشی بامیه خانگی آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه خیارشور خانگی

مواد لازم ترشی بامیه:

بامیه: یک کیلو

موسیر تازه: سه عدد

سیر: یک بوته

جعفری، شوید و ترخون تازه ی خرد شده: ۵۰ گرم

سرکه سفید: چهار لیوان

نعنا خشک شده: یک قاشق مربا خوری

گلپر: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بامیه:

بامیه ها را با آب بشویید و ساقه های آن را تا حد امکان کوتاه کنید.

برخی بامیه را خرد می کنند و ترشی با بامیه ی خرد شده درست می کنند.

اگر بامیه را خرد کنید حالت لیزی و لزجی می گیرد، به همین دلیل ما توصیه می کنیم برای تهیه ی ترشی بامیه از بامیه ی های کامل استفاده نمایید و آن را خرد نکنید.

یک پارچه ی تمیز بر روی کابینت پهن کنید و بامیه ها را روی آن بریزید تا کاملا آب آن گرفته شود و خشک شود.

جعفری، شوید، ترخون تازه را پاک کنید، بشویید و خرد کنید و روی پارچه بریزید تا آب آنها هم گرفته شود.

ظرف شیشه ای انتخاب کنید و در داخل آن بامیه ها را بچینید و به آن موسیر، سیر، سبزیجات معطر خرد شده، گلپر، نمک و فلفل بیافزایید.

بر روی مواد داخل شیشه، سرکه بریزید تا سطح روی مواد ترشی را بپوشاند.

درب ظرف شیشه ای را محکم ببندید تا هوایی وارد آن نشود.

ظرف شیشه ای را در جای خنک یا یخچال قرار دهید.

پس از گذشت ۲۰ روز، ترشی بامیه آماده ی میل کردن به همراه غذا می شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی آلبالو

نکات لازم ترشی بامیه:

اگر قبل از ترشی درست کردن با بامیه، به مدت ۵ دقیقه بامیه را با آب بجوشانید و سپس مراحل بالا را انجام دهید، ترشی بامیه در ظرف مدت کوتاه تری جا می افتد و آماده ی میل کردن می شود.

ترشی بامیه را هم می توانید با بامیه های کوچک و هم با بامیه های درشت درست کنید، اگر بامیه کوچک در دسترستان است که بهتر است استفاده کنید، در غیر این صورت از بامیه های درشت بدون خرد کردن برای درست کردن ترشی استفاده کنید.

بامیه درشت که در آخر فصل می آیند معمولا قیمت ارزان تری دارند و می توانید از این بامیه ها برای تهیه ترشی استفاده کنید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.