خرید انواع گلشیشه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در خانه - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در خانه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در خانه

۲۷ آبان ۱۳۹۸

امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک ترشی خوش طعم به نام ترشی بادمجان شکم پر که طرفداران بسیاری دارد آشنا کنیم.

ترشی بادمجان شکم پر شکل ظاهری و طعم و عطر فوق العاده ای دارد و در کنار انواع غذاهای ایرانی سرو می شود.

مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان شکم پر:

  1. بادمجان کوچک: ۲۰ عدد
  2. سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه): یک کیلو
  3. سیر: سه بوته
  4. سرکه: ۴ لیتر
  5. نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:

سبزی های معطر که در واقع همان سبزی ترشی می باشد را پاک کنید، بشویید و بگذارید در سبد باشد تا آب آن برود.

سبزی ها را با چاقو یا ساطور به صورت ریز خرد کنید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود. (اگر سبزی آب رطوبت داشته باشد موجب کپک زدگی ترشی می شود.)

سیرها را پوست بگیرید، حبه های سیر را با چاقو خرد کنید.

بادمجان ها را با آب بشویید و بگذارید آب آن برود، نیازی به کندن پوست و کلاهک بادمجان نیست.

زیبایی بادمجان به پوست و کلاهک آن است، پس آنها را جدا نکنید فقط اگر دم کلاهک بلند است آن را کوتاه کنید.

در قسمت شکم بادمجان بصورت عمودی برشی از بالا به پایین با چاقو ایجاد کنید.

بادمجان ها را در قابلمه ای قرار دهید، سرکه را نصف کنید و نصف آن را روی بادمجان ها بریزید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت بپزد.

سپس بادمجان ها را از روی شعله بر می داریم و صبر می کنیم تا در محیط خنک شوند.

سبزیها و سیرهای خرد شده را با نمک و فلفل ترکیب نمایید و در قسمت شکم (وسط) بادمجان ها قرار دهید. (با یک قاشق چایخوری) سپس لبه های بادمجان را روی هم بیاورید تا مواد از شکم بادمجان خارج نشود.

همه ی بادمجان ها را با سبزیجات و سیر خرد شده پر نمایید و به صورت افقی در ظرفی بچینید و روی آن سرکه و کمی نمک و فلفل بریزید.

درب ظرف شیشه ای یا پلاستیکی که حاوی ترشی بادمجان شکم پر است را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.

۱۵ روز زمان لازم است تا ترشی بادمجان شکم پر جا بیفتد و آماده ی مصرف شود.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.