طرز تهیه ترشی ازگیل مجلسی و لیته+ چطور ترشی ازگیل خانگی درست کنیم؟ - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی ازگیل مجلسی و لیته+ چطور ترشی ازگیل خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه ترشی ازگیل مجلسی و لیته+ چطور ترشی ازگیل خانگی درست کنیم؟

23 مهر 1400

طرز تهیه ترشی ازگیل مجلسی درسته و لیته+ چطور در خانه ترشی ازگیل درست کنیم؟ را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

ترشی ازگیل یکی از خوشمزه ترین ترشی های ایرانی است که با آمدن ازگیل در فصل پاییز می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

این ترشی را می توانید در کنار انواع غذاهای ایرانی به عنوان دورچین یا چاشنی استفاده کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی برگ کلم قرمز

مواد لازم ترشی ازگیل:

ازگیل: یک کیلو

تمر هندی: ۵۰ گرم

سرکه: یک لیتر

شکر: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان دلخواه

فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری سرخالی

چطور ترشی ازگیل خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه ترشی ازگیل:

در اوایل فصل پاییز می توانید ازگیل های رسیده و با کیفیت خریداری نمایید.

ازگیل ها را با آب بشویید و با یک دستمال حوله ای کاملا خشک نمایید.

سرکه را در یک قابلمه بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید.

قبل از اینکه سرکه به جوش بیاید، هسته های تمر هندی را در بیاورید.

تمر هندی ها را در قابلمه بریزید و به سرکه اضافه نمایید.

منتظر بمانید تا تمر هندی در سرکه حل شود و سرکه بجوش آید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و در محیط قرار دهید تا سرکه در محیط خنک شود.

به دلیل اینکه تمرهندی مقداری املاح دارد سرکه و تمرهندی را از صافی عبور دهید تا یکدست شود.

سپس ترکیب تمر هندی و سرکه را در یک قابلمه تمیز بریزید.

ازگیل های شسته و خشک شده را در سرکه بریزید و منتظر بمانید تا بجوشد.

یک قاشق شکر را اضافه نمایید و بخوبی هم بزنید تا شکر در سرکه حل شود.

شعله ی زیر قابلمه را خاموش کنید و منتظر بمانید تا ترشی ازگیل خنک شود.

نمک و فلفل قرمز را به ترشی ازگیل اضافه نمایید و ترکیب کنید.

یک ظرف شیشه ای خشک و تمیز انتخاب کنید.

ترشی ازگیل را در ظرف شیشه ای بریزید و در یک مکان خشک و خنک یا یخچال نگهداری کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی کیوی

طرز تهیه ترشی ازگیل لیته:

اگر می خواهید ترشی ازگیل را بصورت لیته درست کنید، می توانید ازگیل را رنده کنید یا کاملا له نمایید و مراحل بالا را انجام دهید.

نکات ترشی ازگیل:

اگر طعم شیرین را در ترشی دوست ندارید می توانید از شکر در تهیه ترشی ازگیل استفاده نکنید.

ماندگاری ترشی ازگیل کم است به همین دلیل سعی کنید در مدت حداکثر دو هفته این ترشی را میل نمایید.

ترکیب تمر هندی به دلیل ترشی و شکر یک طمع فوق العاده ای را به این ترشی می بخشد که مطمئنا از میل کردن آن لذت می برید.