طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی+ طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده - ژولی پولی

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی+ طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی+ طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده

۱۱ شهریور ۱۳۹۹

بورانی بادمجان کبابی، بورانی بادمجان سرخ شده، بورانی بادمجان پخته شده فرقی نمی کند، بورانی بادمجان به هر شکلی که تهیه شود پیش غذایی منحصر به فرد و خوشمزه است.

بورانی بادمجان یکی از پیش غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با بادمجان تنوری (کبابی) یا بادمجان سرخ کرده تهیه نمایید.

بورانی بادمجان به دلیل داشتن بادمجان و ماست جزو پیش غذاهای پر خاصیت و لذیذ است که می تواند زینت بخش سفره های ایرانی باشد.

بادمجان جزو صیفی جات پر طرفدار است که اکثریت افراد به آن علاقه دارند و دوست دارند در غذاها و پیش غذاهای مختلف استفاده کنند و از طعم آن لذت ببرند.

به شما توصیه می کنیم بورانی بادمجان را حتما تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی و سفره های غذای خود سرو نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

با آشپزی ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بورانی بادمجان آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: بهترین روش کبابی کردن بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجون

مواد لازم بورانی بادمجان:

ماست پر چرب یا چکیده (کیسه ای)

بادمجان

نعناع خشک شده

نمک

فلفل

سیر

بورانی بادمجان با بادمجان سرخ شده

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی:

ابتدا بادمجان ها را با آب شست و شو دهید و با چاقو چند شکاف روی آن ایجاد نمایید.

سپس بادمجان ها را روی شعله ی اجاق گاز یا زغال منقل قرار دهید و به جهات مختلف بچرخانید تا تمام بادمجان ها روی آتش کبابی شوند.

وقتی پوست بادمجان تغییر رنگ داد و بادمجان ها نرم شدند، بادمجان ها را زیر آب سرد قرار دهید و پوست آنها را به آرامی جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته شده را با چاقو تکه تکه کنید و با گوشت کوب یا چنگال له نمایید و در کاسه قرار دهید.

ماست، نعنا خشک شده، نمک، فلفل و سیر رنده شده را به بادمجان های کبابی اضافه نمایید و خوب ترکیب کنید تا یک دست شود.

بورانی تهیه شده را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

به جای استفاده از سیر رنده شده می توانید از پیاز رنده شده استفاده نمایید.

میزان استفاده از ماست سلیقه ای می باشد، اگر از ماست کمتر استفاده کنید بورانی غلیظ تر می شود.

برای تزیین سطح روی بورانی می توانید از برگ نعناع و مغز گردو یا گلسرخ خشک شده استفاده نمایید.

طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده

طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده:

بادمجان ها را پس از پوست کندن، حلقه کنید و کمی نمک روی آن بریزید تا حدود نیم ساعت در محیط بماند و استراحت کند.

سپس در تابه مقداری روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید.

بادمجان های حلقه شده را در تابه بچینید و دو طرف آن را سرخ کنید.

سپس بادمجان ها را از تابه بیرون آورید و در بروی یک دستمال حوله ای بچینید تا روغن آن جذب حوله شود.

بادمجان ها را با گوشتکوب بکوبید یا با چنگال بادمجان های سرخ شده را ریشه ریشه کنید.

در یک ظرف بادمجان سرخ شده له شده، ماست، نعناع خشک شده، نمک، فلفل و سیر رنده شده را اضافه نمایید و بهم بزنید.

بورانی بادمجان با بادمجان سرخ شده آماده شده است.

مشاهده نمایید: طرز تهیه بادمجان سوخاری

نکات لازم بورانی بادمجان:

در صورت تمایل می توانید بورانی بادمجان را با بادمجان آب پز (پخته شده) نیز تهیه نمایید.

در تهیه بورانی بادمجان می توانید گوجه فرنگی را رنده کنید و به صورت پوره به سایر مواد اضافه کنید که بستگی به سلیقه شما دارد.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.