کانال تلگرام ژولی پولی

طرز تهیه بورانی بادمجان - بورانی بادمجان - برانی بادمجان - بورانی بادنجان - پیش غذا

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان

۵ شهریور ۱۳۹۷

Spread the love

بادمجان جزو صیفی جات پر طرفدار است که اکثریت افراد به آن علاقه دارند و دوست دارند در غذاها و پیش غذاهای مختلف استفاده کنند و از خوردن طعم آن لذت ببرند.

اگر شما هم جزو طرفداران بادمجان هستید با ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بورانی بادمجان آشنا کنیم.

به شما توصیه می کنیم بورانی بادمجان را حتما تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی و سفره های غذای خود سرو نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

بورانی بادمجان به دلیل داشتن بادمجان و ماست جزو پیش غذاهای پر خاصیت و لذیذ است که می تواند زینت بخش سفره های ایرانی باشد.

مواد لازم:

ماست پر چرب یا چکیده (کیسه ای)

بادمجان

نعناع خشک شده

نمک

فلفل

سیر

طرز تهیه بورانی بادمجان


طرز تهیه بورانی بادمجان:

ابتدا بادمجان ها را با آب شست و شو دهید و با چاقو چند شکاف روی آن ایجاد نمایید. سپس بادمجان ها را روی شعله ی اجاق گاز یا زغال منقل قرار دهید و به جهات مختلف بچرخانید تا تمام بادمجان ها روی آتش کبابی شوند وقتی پوست بادمجان تغییر رنگ داد و بادمجان ها نرم شدند. بادمجان ها را زیر آب سرد قرار دهید و پوست آنها را به آرامی جدا کنید. بادمجان های پوست گرفته شده را با چاقو تکه تکه کنید و با گوشت کوب یا چنگال له نمایید و در کاسه قرار دهید. ماست، نعنا خشک شده، نمک، فلفل و سیر رنده شده را به بادمجان های کبابی اضافه نمایید و خوب ترکیب کنید تا یک دست شود. بورانی تهیه شده را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

  • به جای استفاده از سیر رنده شده می توانید از پیاز رنده شده استفاده نمایید.
  • میزان استفاده از ماست سلیقه ای می باشد، اگر از ماست کمتر استفاده کنید بورانی غلیظ تر می شود.

برای تزیین سطح روی بورانی می توانید از برگ نعناع و مغز گردو یا گلسرخ خشک شده استفاده نمایید.