طرز تهیه بادمجان سوخاری پیش غذای گیاهی + طرز تهیه بادمجان سوخاری درسته - ژولی پولی

طرز تهیه بادمجان سوخاری پیش غذای گیاهی + طرز تهیه بادمجان سوخاری درسته

طرز تهیه بادمجان سوخاری پیش غذای گیاهی + طرز تهیه بادمجان سوخاری درسته

۱۱ تیر ۱۳۹۹

بادمجان سوخاری یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و با سس گوجه فرنگی میل نمایید.

مواد اولیه بادمجان سوخاری بسیار ارزان قیمت است و در هر آشپزخانه ای یافت می شود.

بادمجان سوخاری برای افرادی که گیاه خوار هستند و یا دنبال یک غذای رژیمی می گردند بسیار مناسب می باشد.

برخی افراد برای تهیه بادمجان سوخاری بادمجان ها را حلقه می کنند ولی ما قصد داریم در بخش آشپزی ژولی پولی شما را با طرز تهیه بادمجان سوخاری درسته آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه کوکو باقلا سبز

مواد لازم بادمجان سوخاری:

بادمجان: ۶ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سفید: دو قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: دو قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چایخوری سر خالی

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان سوخاری درسته

طرز تهیه بادمجان سوخاری:

بادمجان هایی با سایز متوسط تا کوچک خریداری نمایید.

بادمجان ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.

دم و سر بادمجان ها را جدا نکنید.

بادمجان ها را از قسمت وسط تا پایین چاک بزنید بصورت ضرب دری…

دقت داشته باشید که شکافی که به قسمت پایین بادمجان وارد می کنید منجر به جدا شدن سر و دم بادمجان نشود.

در یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شود و کمی نمک به آن اضافه کنید.

در یک بشقاب آرد سفید را بریزید.

در یک بشقاب دیگر آرد سوخاری را بریزید.

در آرد سوخاری نمک، فلفل و زردچوبه بریزید و ترکیب کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

بادمجان ها را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا با میزان کافی آب پخته شود.

توجه داشته باشید که پختن بادمجان برای این است که بافت داخل آن نرم شود و نباید له شود.

پس از اینکه بادمجان ها پخت، آنها را در یک سبد بریزید تا آب آن گرفته شود.

سپس روغن را در تابه بریزید و روی حرارت شعله قرار دهید تا داغ شود.

هر بادمجان را ابتدا در آرد سفید قرار دهید تا تمام قسمتهای آن را بپوشاند.

سپس بادمجان را در ظرف تخم مرغ بخوابانید تا کاملا تمام بخشهای آن را فرا بگیرد.

در پایان بادمجان را در ظرف آرد سوخاری قرار دهید تا به تمام بخش های آن آرد سوخاری بچسبد.

تمام بادمجان ها را به همین ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری قرار دهید.

و در پایان تمام اطراف بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.

پس از اینکه بادمجان های سوخاری آماده شد، آنها را در ظرفی بچینید و با سس گوجه فرنگی میل نمایید.