روش نگهداری بامیه در فریزر و مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر - ژولی پولی

روش نگهداری بامیه در فریزر و مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر

روش نگهداری بامیه در فریزر و مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر

22 مرداد 1399

روش نگهداری بامیه، چطور بامیه را فریز کنیم؟، روش نگهداری بامیه در فریزر، مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر را در بخش آشپزی ژولی پولی مشاهده کنید.

بامیه یکی از خوشمزه ترین سبزی های تابستانی است که با آن می توان خورشت بامیه و ترشی بامیه تهیه کرد.

اما اگر قصد داشته باشید در فصل های دیگر نیز از بامیه استفاده کنید باید با روش نگهداری آن آشنا شوید.

در قدیم به دلیل نبود امکانات، هر سبزی تابستانی را که می خواستند در فصل های سرد سال استفاده کنند خشک می کردند.

اما الان خشک کردن سبزیجات و صیفی جات خیلی مرسوم نیست زیرا با این روش شکل ظاهری آنها تغییر پیدا می کند.

نگهداری بامیه در فریزر اصولی ترین روشی است که می توانید برای نگهداری طولانی مدت آن پیشنهاد کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر

مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر:

بامیه فقط در فصل های گرم سال بصورت تازه در بازار قابل فروش می باشد.

بدین منظور اگر با روش درست بامیه را فریزر نمایید می توانید به مدت ۶ تا ۱۲ ماه از بامیه فریز شده استفاده نمایید.

روش نگهداری بامیه در فریزر:

بامیه ها را خام فریز کنید:

بامیه ها را با آب بشویید.

مقداری از ساقه ی بالایی آن را کوتاه کنید (به بافت داخلی بامیه آسیب وارد نکنید.)

آنها را در کیسه فریزری بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

بامیه ها را در آب و نمک قرار دهید:

بامیه را با آب بشویید.

قسمت کوچکی از ساقه را جدا کنید. (به بافت بامیه آسیبی وارد نکنید)

به مدت حدود دو ساعت بامیه ها را در محلول آب و نمک بگذارید.

سپس بامیه ها را زیر آب سرد بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آن برود.

سپس با کیسه فریزری بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

چطور بامیه را فریز کنیم؟

روش بلانچ کردن بامیه ها:

بامیه ها را با آب بشویید.

قسمت کوچکی از ساقه را کوتاه نمایید. (توجه داشته باشید مواد لزج و تخم های داخل بامیه بیرون نیاید)

سپس ظرف آبی را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بجوش آید.

وقتی آب بجوش آمد به مدت دو دقیقه بامیه ها را در آب جوش بریزید.

سپس ظرفی را که آب سرد حاوی یخ در آن وجود دارد آماده کنید.

بامیه ها را از آب جوش خارج کرده و در آب سرد بریزید.

که به مدت ۴ دقیقه در آب سرد باشند.

سپس بامیه ها را در یک سبد بریزید تا آب آن برود.

در پایان آنها را در کیسه فریزری بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

مشاهده نمایید: چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم؟

بامیه ها را سرخ کنید:

در ابتدا بامیه ها را بشویید.

ساقه ی آن را کمی کوتاه کنید.

توجه داشته باشید خیلی ساقه ی بامیه را کوتاه نکنید زیرا بافت داخلی و مواد لزج آن خارج می شود.

در تابه کمی روغن بریزید، وقتی روغن داغ شد بامیه ها را در تابه بریزید.

بامیه ها را مدت زمان کوتاهی تفت دهید تا خیلی بافت آن نرم نشود.

پس از اینکه بامیه ها را تفت دادید در محیط قرار دهید تا خنک شود.

سپس بامیه های سرخ شده را در کیسه فریزر بریزید و بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.