روش ضدعفونی خرما برای جلوگیری از کرونا+ چطور خرما را ضدعفونی کنیم؟ - ژولی پولی

روش ضدعفونی خرما برای جلوگیری از کرونا+ چطور خرما را ضدعفونی کنیم؟

روش ضدعفونی خرما برای جلوگیری از کرونا+ چطور خرما را ضدعفونی کنیم؟

۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

یکی از دغدغه افرادی که در ماه مبارک رمضان روزه می گیرند این است که امسال و در شرایط شیوع ویروس کرونا چطور باید خرما را ضدعفونی کنند؟

از وقتی که ویروس کرونا فراگیر شده و به یکی بزرگترین معضلات جهان تبدیل شده، همه ی مردم پس از خرید هر گونه مواد غذایی حتی چیپس و پفک و بیسکویت و … آنها را قبل از باز کردن شستشو می دهند.

اما آیا لازم است خرما را پس از خرید و قبل از مصرف بشوییم و باید چگونه خرما را شستشو دهیم و ضدعفونی کنیم؟

با ژولی پولی همراه باشید تا شما را با روش ضدعفونی خرما در ایام شیوع ویروس کرونا آشنا کنیم.

خرما عضو جایی ناپذیر سفره افطار است که بارها و بارها در مورد خواص منحصر به فرد آن شنیده ایم.

خرما با قند طبیعی که دارد می تواند میزان قند و انرژی شخص روزه دار را بعد از ساعتها روزه داری افزایش دهد.

در حالت عادی شستشوی خرما امری ضروری است زیرا این میوه در نخلستان ها و روی درخت با گرد و غبار، حشرات موزی و فضولات پرندگان در تماس است.

پس از چیدن خرما توسط کارگران و درجه بندی آنها امکان آلودگی خرما وجود دارد.

در صورت تمایل مشاهده کنید: جدیدترین عکس پروفایل ماه رمضان

روش ضدعفونی کردم خرمای فله

روش ضدعفونی خرمای فله:

پس بطور کلی لازم است هر وقت خرما را بصورت فله خریداری می کنید آن را در ظرف در بسته بگذارید و در یخچال نگهداری کنید، هر زمان قصد میل کردن خرما را داشتید آن را با آب بشویید و میل نمایید.

اگر نمی خواهید همان لحظه خرما را مصرف کنید، از شستن آن خودداری کنید، زیرا خرمای شسته شده را اگر در یخچال قرار دهید آب زیر پوست آن می رود، بافت داخلی آن شل می شود و زمان ماندگاری آن کاهش می یابد.

در دوره ی شیوع ویروس کرونا خرما را چطور ضدعفونی کنیم؟

پس از خرید خرما آن را در یک ظرف درب بسته قرار دهید و هر زمان قصد داشتید آن را مصرف کنید، با آب بخوبی آن را شستشو دهید و پوست آن را جدا کرده و میل نمایید.

برخی از افراد در این دوران همه چیز را با آب و صابون، مواد ضدعفونی کننده و الکل و کلر ضدعفونی کرده و شستشو می دهند.

به هیچ وجه برای ضدعفونی کردن خرما و سایر مواد خوراکی از آب و صابون و سایر مواد شوینده استفاده نکنید.

زیرا امکان نفوذ مواد شوینده به داخل بافت خرما وجود دارد و شخص را دچار مسمومیت می کند.

اگر خرمای خشک مصرف می کنید به راحتی می توانید آن را شستشو دهید یا مقداری به آن حرارت دهید و خرما را در فر یا مایکروفر قرار دهید تا ضدعفونی گردد.

خرمای رطب چون میزان رطوبت آن نسبت به خرمای های خشک بیشتر است را می توانید با آب بشویید و در فر قرار دهید البته توجه داشته باشید مدت زمان قرار دادن در فر باید بسیار کوتاه باشد زیرا باعث سوختگی خرما می شود.

آیا لازم است خرمای بسته بندی را ضدعفونی کنیم؟

آیا لازم خرمای بسته بندی را ضدعفونی کنیم؟

اما اگر خرما را بصورت بسته بندی شده و کارخانه ای خریداری می کنید، نیازی به شستشو و ضدعفونی کردن آن وجود ندارد.

خرماهای بسته بندی شده در کارخانه شستشو و ضدعفونی می شوند و از نظر بهداشتی مورد تایید هستند.

کارخانه هایی که دارای مجوز بهداشت هستند، خرما را شستشو می دهند، ضدعفونی های لازم را انجام می دهند، اشعه یا پرتو به آن داده می دهند تا از فعالیت میکروبها تا حد امکان کاسته شود.

با ضدعفونی هایی که در کارخانه ها بر روی خرما انجام می شود، خرما تا حد امکان عاری از ویروس کرونا می شود.