غذای خانگی سه سار چیتگر

ژولی پولی-روش تشخیص ماهی تازه-خصوصیت ماهی تازه-خصوصیات ماهی مانده-ماهی تازه

۴ مورد از مشخصات ماهی تازه

۴ مورد از مشخصات ماهی تازه

24 آذر 1397

ماهی دارای اسیدهای چرب امگا-۳، پروتئین وویتامین D است، مصرف ماهی کاهش دهنده خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی و دیابت نوع یک، جلوگیری از افسردگی و آسم در کودکان می باشد، آنچه گفتیم تنها گوشه ای از خواص بی شمار مصرف ماهی است.

خوردن دو بار ماهی در هفته توصیه می شود، پس سعی کنید حتما ماهی را در سبد غذایی خود قرار دهید تا خودتان و کودکانتان از خواص متعدد آن بهره مند شوید و به سلامت خود کمک کنید.

تشخیص ماهی تازه

برای خرید ماهی باید با مشخصات ماهی تازه آشنا باشید، ما در تیم ژولی پولی امروز قصد داریم به ۴ مورد از مشخصات ماهی تازه اشاره کنیم:

  1. ماهی تازه چشمهایی براق و شفاف دارد، اگر رنگ چشم ماهی سیاه و تیره رنگ بود ماهی سالم نیست.
  2. پشت گوش ماهی باید قرمز خوش رنگ باشد و سیاه و بد بو نباشد، باید کاملا قرمز وبوی طبیعی ماهی را داشته باشد.
  3. فلس ماهی تازه براق است و با دست براحتی کنده نمی شود.
  4. ماهی تازه دارای گوشت سفت است که فرو بردن انگشت در آن متوجه می شویم که گوشت آن سفت یا شل است.