اگر شما هم جزو افرادی هستید که به تهیه مربای خانگی علاقمند هستید و تمایل دارید با انواع میوه ها برای صبحانه مربا درست کنید، با تیم ژولی پولی همراه باشید تا امروز با ۱۱ نکته مهم برای تهیه مربای خانگی آشنا شوید.
میوه هایی که برای تهیه مربا انتخاب می شود باید سالم، تازه و بدون لک و کرم زدگی باشد.
موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.
شربت مربا باید کاملا قوام بیاید برای اینکه بفهمیم شربت مربا قوام آمده مقداری از شربت را در قاشق می ریزیم سرد که شد باید شربت بحالت کش دار و به سختی از قاشق ریخته شود.
اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخت.
اگر مربا شکرک زد به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است باید کمی آب جوش در آن بریزیم و مربا را دو سه جوش بدهیم.
مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کنیم غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید شده پخته شود.
اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه ی کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است در این صورت مقداری شکر روی آن می ریزیم و می گذاریم مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.
مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگه داریم سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.
مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن باید در شیشه ی دربسته و در جای خنک نگهداری کرد.
مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.
معمولا مربا را هر بار بیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم با این مقدار مربای بهتری بدست می آید اگر خواسته باشیم مربای بیشتری بپزیم در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنیم.