غذای خانگی سه سار چیتگر

نکاتی که در تهیه کمپوت باید رعایت کنیم - کمپوت - خوشاب - دسر - میوه پخته - ژولی پولی

نکاتی که در تهیه کمپوت باید رعایت کنیم

نکاتی که در تهیه کمپوت باید رعایت کنیم

18 شهریور 1397

کمپوت یا خوشاب نوعی دسر است که اگر آن را به صورت سرد سرو کنید بسیار خوش طعم و دلنشین می باشد. کمپوت از میوه ی خرد شده و پخته با ترکیب شربت (آب و شکر) و ادویه جات تهیه می شود. کمپوت نخستین بار در قرن هفدهم میلادی در کشور فرانسه پخته شده است و الان در سر تا سر جهان طرفداران بی شماری دارد.

اگر شما هم جزو افراد علاقمند به تهیه کمپوت می باشید و تمایل دارید کمپوت سیب، گیلاس، گلابی، هلو و … را در منزل تهیه نمایید با تیم ژولی پولی همراه باشید و نکات زیر را که در تهیه کمپوت لازم است رعایت کنیم مطالعه نمایید:

نکات مهم در تهیه کمپوت

  1. از میوه های تازه و بدون لک برای تهیه کمپوت استفاده کنیم.
  2. درموقع پختن میوه باید دقت کنیم میوه ضمن پختگی له نشود و شکل خود را از دست ندهد.
  3. در موقع پختن کمپوت درظرف را نمی بندیم.
  4. برای تهیه انواع کمپوتها باید آب و شکر را قبلا جوشانده و صاف کرده و در حال جوشیدن میوه را درشربت بریزم.
  5. کمپوت را به مقدار زیاد یک دفعه درست نکنیم چون در آن صورت باید کمپوت را هم زد در نتیجه میوه له می شود.