نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و صاف کرده آرد برنج را هم در شیر حل می کنیم. نشاسته حل کرده را با آرد برنج حل شده در شیر را با هم مخلوط می نمائیم و در یک ظرف مانند قابلمه می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم جوش بیاید و مرتب بهم می زنیم تا غلیظ شود، سپس شکر و گلاب را داخل مایه می ریزیم و با حرارت خیلی ملایم باید بجوشد و هم می زنیم تا ته نگیرد. مایه باید کاملا غلیظ شود، بطوری که خط قاشق روی آن از بین نرود آنوقت یخ در بهشت آماده است. مایه را در دیس گودی می ریزیم و ظرف را تکان می دهیم تا مایه صاف شود و می گذاریم کاملا سرد شود و خودش را بگیرد. بعد لوزی لوزی می بریم و کمی پودر پسته روی آن می پاشیم.
ما در تیم ژولی پولی امیدواریم یخ در بهشت را در منزل تهیه نمایید و از صرف کردن آن به عنوان دسر در کنار خانواده لذت ببرید.