قالب کیک را کمی چرب کرده و کمی آرد ته آن می پاشیم، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم می کنیم و بعد مایه کیک را آماده می سازیم. شکر و زرده های تخم مرغ و بکینگ پودر را هم مخلوط می کنیم و می زنیم تا سفیده سفت گردد، سپس شروع به هم زدن کره می کنیم تا نرم شود، بعد با زرده تخم مرغ مخلوط می نمائیم و آرد را داخل آن می ریزیم و تمام مواد را باهم، هم می زنیم تا یکنواخت شود. حال مایه را در قالب ریخته و در فر قرار می دهیم و به مدت یک ساعت می گذاریم در فر بماند تا کیک کمی برشته شود، بعد قالب را از فر درآورده می گذاریم سرد شود. سپس کیک را از قالب در می آوریم بعد مایه داخل کیک را آماده می نمائیم. ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و دو پیمانه از آب کمپوت داخل ژلاتین حل شده می ریزیم و می گذاریم کمی آب کمپوت گرم شود. بعد این مایه را در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود، کیک را دوباره در قالب قرار می دهیم و کمی از ژله را روی آن می مالیم و یک ردیف کمپوت هلو روی کیک می چینیم و باز کمی ژله روی هلوها می ریزیم تا ژله کاملا بسته شود. آنگاه کیک را از قالب در آورده و روی آن را با خامه فرم گرفته شده می پوشانیم.
تیم ژولی پولی امیدوار است که شما دوستان عزیز با طرز تهیه کیک هلو آشنا شده باشید و آن را در مجالس و جشن های خود تهیه نمایید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید.