غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه- طرز تهیه کیک اسفنجی- کیک تولد- کیک- ژولی پولی- کیک اسنفجی

طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه

طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه

23 شهریور 1397

دوستان عزیز امروز سایت ژولی پولی قصد دارد شما را با طرز تهیه یک دسر خوشمزه به نام کیک اسفنجی با خامه آشنا کند، امیدواریم این کیک خوش طعم را برای مهمانی ها، عصرانه و جشن تولدهای عزیزان خود تهیه کنید و از صرف آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه کیک اسفنجی با خامه:

  1. تخم مرغ ۶ عدد
  2. شکر ۶ قاشق سوپخوری
  3. آرد سفید ۶ قاشق سوپخوری
  4. وانیل نصف قاشق چایخوری

برای تزئین و داخل کیک اسنفجی :

  1. خامه ۲۵۰ گرم
  2. خاکه قند ۴ قاشق سوپخوری
  3. وانیل نصف قاشق چایخوری
  4. شربت رقیق یک لیوان
  5. مربا با کمپوت توت فرنگی یا آلبالو با مقدار کم

طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه

 طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه :

تخم مرغ ها را شکسته زرده و سفیده آن را از هم جدا می کنیم، زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کرده و خوب می زنیم تا سفید و سفت شود بعد سفیده را خوب بهم میزنیم و با زرده مخلوط می کنیم، آرد را داخل تخم مرغها ریخته و بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. سپس مایه را در قالب می ریزیم بطوری که به اندازه دو سانتیمتر سر قالب خالی بماند، قالب را در فر روی پنجره طبقه اول پایین قرار می دهیم و حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و کیک را به مدت یک ساعت در فر می گذاریم. سپس در فر را باز می کنیم و کیک که آماده شد آن را از طرف افقی ۳ ورق برش می دهیم و بعد روی هر ورق را کمی شربت می مالیم و خاکه قند و خامه و وانیل را مخلوط می کنیم و خوب بهم می زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد. بعد کمی از خامه آماده شده را روی ورقه های بریده شده کیک می مالیم و قطعات کیک را روی هم می گذاریم و با بقیه خامه و مربا و کمپوت توت فرنگی و آلبالو روی کیک را تزئین می کنیم.