غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کوکو سبزی - کوکو سبزی - کوکو- پیش غذا - آشپزی - غذا- ژولی پولی - سایت ژولی پولی

طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی

31 شهریور 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی امروز قصد دارد طرز تهیه یکی از معروف ترین پیش غذاها یا غذاهای ایرانی یعنی کوکو سبزی را به شما بازدید کننده محترم آموزش بدهد، لطفا در صورت تمایل پس از مطالعه این مبحث ما را از نظرات ارزشمند خود بهره مند سازید.

مواد لازم کوکو سبزی (برای ۴ الی ۶ نفر):

  • سبزی کوکو یک کیلو ونیم
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • زرشک یک قاشق
  • نمک به مقدار کافی
  • مغز گردو خرد شده به میزان کافی

مراحل تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی:

سبزی را پاک کرده، سپس می شوئیم و می گذاریم آب آن برود. بعد آن را ریز خرد می کنیم. (هر چه سبزی را ریز خرد کنیم کوکو بهتر می شود.) در یک ظرف تخم مرغ ها را می شکنیم و کمی نمک هم به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. حال زرشک را هم پاک کرده سپس می شوئیم و به همراه مغز گردو خرد شده داخل تخم مرغ می ریزیم. این مایه را به سبزی خرد کرده اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم تا مایه خوب جا بیفتد. در تابه ای روغن ریخته می گذاریم داغ شود، روغن که داغ شد؛ مایه سبزی را داخل آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، تابه را آرام تکان می دهیم تا تمام سبزی در سطح تابه پخش شود. با حرارت ملایم می گذاریم کوکو سرخ شود، وقتی یک طرف آن سرخ شد؛ کوکو را برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. بعد آن را به شکل مثلث بریده و در دیس می چینیم و اطراف آن را با حلقه های گوجه فرنگی تزئین می کنیم.

  • در صورت تمایل می توانید بدون برش زدن، بطور کامل کوکو سبزی را به یک دیس گرد منتقل کنید و تزیینات را انجام دهید.
  • بدون زرشک و مغز گردو خرد شده هم می توانید کوکو سبزی را آماده کنید.