سلام دوستان
تیم بزرگ ژولی پولی امروز قصد دارد طرز تهیه یکی از معروف ترین پیش غذاها یا غذاهای ایرانی یعنی کوکو سبزی را به شما بازدید کننده محترم آموزش بدهد، لطفا در صورت تمایل پس از مطالعه این مبحث ما را از نظرات ارزشمند خود بهره مند سازید.
سبزی را پاک کرده، سپس می شوئیم و می گذاریم آب آن برود. بعد آن را ریز خرد می کنیم. (هر چه سبزی را ریز خرد کنیم کوکو بهتر می شود.) در یک ظرف تخم مرغ ها را می شکنیم و کمی نمک هم به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. حال زرشک را هم پاک کرده سپس می شوئیم و به همراه مغز گردو خرد شده داخل تخم مرغ می ریزیم. این مایه را به سبزی خرد کرده اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم تا مایه خوب جا بیفتد. در تابه ای روغن ریخته می گذاریم داغ شود، روغن که داغ شد؛ مایه سبزی را داخل آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، تابه را آرام تکان می دهیم تا تمام سبزی در سطح تابه پخش شود. با حرارت ملایم می گذاریم کوکو سرخ شود، وقتی یک طرف آن سرخ شد؛ کوکو را برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. بعد آن را به شکل مثلث بریده و در دیس می چینیم و اطراف آن را با حلقه های گوجه فرنگی تزئین می کنیم.