آرد را الک می کنیم و در کاسه ای می ریزیم، مایه خمیر را به آب اضافه می کنیم و با چنگال به هم می زنیم تا کاملا حل شود. قسمت وسط آرد را خالی می کنیم (در اصلاح گود می کنیم) و مایه خمیر را که در آب حل کرده ایم به مرکز آرد اضافه می کنیم، نمک و شکر را نیز به آن می افزاییم. آرد را از اطراف به سمت وسط با دست آرام آرام هم می زنیم، با دست به خوبی ورز دهید تا خمیری یکنواخت و نرم ایجاد شود.
سپس خمیر را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در کیسه فریزر قرار دهید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
گوجه فرنگی را خرد می کنیم، گوجه فرنگی های خرد شده را با دو قاشق غذاخوری بادام، نمک و ۲ قاشق روغن زیتون در میکسر می ریزیم.
تابه را روی شعله ی گاز قرار داده، مواد تهیه شده در میکسر را به تابه انتقال می دهیم.
سینه مرغ را با کاری می پزیم و با چاقو به قطعات کوچک خرد می کنیم و به سس که در تابه است می افزاییم.
در ابتدا درب تابه را می بندیم تا کاملا بپزد، بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه درب تابه را بر می داریم تا مواد آب نیندازد و سس غلیظ شود.
سینی فر را آماده می کنیم، کف سینی فر را به روغن کاملا آغشته می کنیم. خمیر را از یخچال خارج کرده کاملا در سینی فر باز می کنیم که اطراف ظرف را بگیرد (مثل نان بربری اطرافش را کمی دیواره می دهیم.)
سس تهیه شده با گوجه فرنگی، بادام و مرغ را بر روی خمیر پخش می کنیم تا همه جای خمیر را بگیرد، سپس پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم تا روی سطح پیتزا را کاملا پوشش دهد.
سینی فر را در طبقه اول فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا پیتزا با مرغ و بادام کاملا پخته و روی آن طلایی شود.
ما در بخش آشپزی تیم ژولی پولی امیدواریم شما از طرز تهیه پیتزا با مرغ و بادام لذت برده باشید، منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستیم.