غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه لواشک خانگی با انواع میوه ها - ژولی پولی

طرز تهیه لواشک خانگی با انواع میوه ها

طرز تهیه لواشک خانگی با انواع میوه ها

9 خرداد 1398

لواشک یکی از خوراکی های پرطرفدار و خوشمزه است که اکثریت مردم از گروه سنی کودک تا بزرگسال از خوردن آن لذت می برند.

لواشک از عصاره و شیره ی میوه هایی همچون آلو، آلبالو، انار، زردآلو، زغال اخته، سیب، هلو و … تهیه می شود.

لواشک های خانگی در تابستان تهیه می شوند و در دیس و سینی پهن شده و در معرض آفتاب قرار می گیرند تا خشک شوند ولی لواشک های صنعتی با دستگاه های پیشرفته و مکانیزه تهیه می شود.

لواشک جزو خوراکی هایی است که چون از میوه تهیه می شود برخی از خواص میوه را دارا بوده و دارای مواد معدنی همچون پتاسیم و سدیم و ویتامین A  و  B می باشد.

سعی کنید لواشکی را مصرف و خریداری کنید که حتما بهداشتی و استاندارد بوده یا در منزل و با روش های خانگی تهیه شده باشد.

از قدیم مادربزرگ ها تابستان ها از میوه های رسیده برای تهیه ی لواشک استفاده می کردند تا در روزهای سرد فصل پاییز و زمستان خوراکی خوشمزه ای برای بچه ها داشته باشند.

طرز تهیه لواشک

اگر شما هم تمایل دارید در این روزها از میوه های تابستانی لواشک خانگی تهیه کنید با مجله خبری ژولی پولی همراه باشید:

طرز تهیه لواشک خانگی با انواع میوه ها:

ما در اینجا به عنوان مثال طرز تهیه لواشک آلو را شرح داده ایم.

یک کیلو آلو زرد را شسته و با دو لیوان آب  در یک ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آلوها پخته شده و له گردد.

سپس آلوهای پخته شده را در صافی می ریزیم تا صاف شود فقط پوست و هسته آن باقی بماند.

مقداری نمک در حدود یک قاشق مرباخوری در آلوی صاف شده می ریزیم.

کف یک دیس یا سینی را با روغن کمی چرب کنید.

سپس آلو را داخل سینی ریخته آن را تکان می دهیم تا سطح آن صاف شود.

برای رعایت اصول بهداشتی می توانید روی سطح لواشک از نایلون (پلاستیک بهداشتی) استفاده نمایید.

سپس لواشک را در آفتاب می گذاریم تا خشک شود.

طرز تهیه لواشک در خانه

دو سه روز طول می کشد تا لواشک خشک شود.

روی آن که خشک شد با یک کارد به آرامی اطراف آن را از سینی جدا کنید و لواشک را برگردانید تا پشت آن نیز خشک شود.

در بالا طرز تهیه لواشک آلو را شرح دادیم ولی با سایر میوه ها همچون آلبالو، هلو، گوجه سبز و … نیز می توانید به روش بالا لواشک های خوشمزه و ترش و شیرین تهیه نمایید.

اگر جزو افرادی به شمار می آیید که به طعم های شیرین علاقمند هستید از میوه هایی همچون سیب، هلو و زردآلو برای تهیه ی لواشک استفاده کنید و در صورتیکه به لواشک های ترش علاقمند هستید از میوه هایی همچون گوجه سبز، زغال اخته و … استفاده نمایید.