پیاز را خرد می کنیم در تابه تفت می دهیم. سینه مرغ را ریز می کنیم، مرغ خرد شده را به پیاز می افزاییم. قارچ را به صورت ورقه ها ی نازک خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. هویج و شوید را خرد می کنیم و به موادداخل تابه می افزاییم. انار دانه شده را در تابه می ریزیم و سس بشامل و خامه را به مواد اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا خامه در مواد حل شود و یکنواخت گردد.
یک ظرف پیرکس بر می داریم، لایه اول ورقه های لازانیا را کف ظرف می چینیم و چند قاشق از سس تهیه شده در تابه که در حال جوشیدن هست را بر روی لازانیا می ریزیم. به همین صورت یک لایه ورقه های لازانیا در ظرف می چینیم و یک لایه سس می ریزیم تا به سطح رویین ظرف برسد، سپس هر چقدر سس که مانده را بر روی ورقه های لازانیا می ریزیم به طوریکه لازانیا و مواد کاملا غرقاب شوند. روی ظرف یک لایه پنیر پیتزا می ریزیم و چندین دانه انار بر روی سطح آن می چینیم، ظرف پیرکس را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.
با بخش آشپزی تیم ژولی پولی همراه باشید، برای شما دوستان عزیز شب یلدای رویایی و خوبی را آرزومندیم.