یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار که طرز تهیه آن بسیار ساده و آسان است و در زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه نمایید فرنی با آرد برنج است.
این روزها که در شرف ایام ماه مبارک رمضان هستیم، تهیه فرنی برای افطاری می تواند بسیار مناسب باشد. زیرا طرز تهیه ی آن ساده است و زحمت زیادی برای شما ندارد، به علاوه مقوی است و می تواند انرژی از دست رفته ی شما را پس از یک روز روزه داری بازگردانی کند.
با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه فرنی با آرد برنج آشنا کنیم:
آرد برنج را به همراه شیر در قابلمه ی تفلون می ریزیم و روی شعله ی ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و بهم می زنیم تا کمی گرم شوند. سپس شکر را به قابلمه اضافه کرده و مداوم فرنی را هم می زنیم تا ته نگیرد و غلیظ شود. وقتی فرنی به جوش آمد، گلاب را به فرنی اضافه کرده و به هم می زنیم تا به غلظت ماست معمولی برسد. سپس زیر شعله ی اجاق گاز را خاموش کرده و فرنی را در کاسه های کوچکی که آماده کرده ایم می ریزیم و منتظر می مانیم تا سرد شود. پس از سرد شدن می توانید فرنی را صرف نمایید.