غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه فرنی با آرد برنج ویژه افطاری ماه رمضان - ژولی پولی

طرز تهیه فرنی با آرد برنج ویژه افطاری ماه رمضان

طرز تهیه فرنی با آرد برنج ویژه افطاری ماه رمضان

13 فروردین 1401

یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار که طرز تهیه آن بسیار ساده و آسان است و در زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه نمایید فرنی با آرد برنج است.

این روزها که در شرف ایام ماه مبارک رمضان هستیم، تهیه فرنی برای افطاری می تواند بسیار مناسب باشد. زیرا طرز تهیه ی آن ساده است و زحمت زیادی برای شما ندارد، به علاوه مقوی است و می تواند انرژی از دست رفته ی شما را پس از یک روز روزه داری بازگردانی کند.

با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه فرنی با آرد برنج آشنا کنیم:

مواد لازم جهت تهیه فرنی با آرد برنج:

  1. آرد برنج ۱۰۰ گرم
  2. شیر یک شیشه بزرگ
  3. شکر ۱۰۰ گرم
  4. گلاب دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه فرنی آرد برنج

طرز تهیه فرنی با آرد برنج:

آرد برنج را به همراه شیر در قابلمه ی تفلون می ریزیم و روی شعله ی ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و بهم می زنیم تا کمی گرم شوند. سپس شکر را به قابلمه اضافه کرده و مداوم فرنی را هم می زنیم تا ته نگیرد و غلیظ شود. وقتی فرنی به جوش آمد، گلاب را به فرنی اضافه کرده و به هم می زنیم تا به غلظت ماست معمولی برسد. سپس زیر شعله ی اجاق گاز را خاموش کرده و فرنی را در کاسه های کوچکی که آماده کرده ایم می ریزیم و منتظر می مانیم تا سرد شود. پس از سرد شدن می توانید فرنی را صرف نمایید.

  • برای تزیین فرنی می توانید از پودر پسته و دارچین استفاده نمایید.
  • برای اینکه رنگ فرنی با آرد برنج از حالت سفیدی خارج شود می توانید از کمی زعفران در طبخ آن استفاده نمایید.
  • فرنی با آرد برنج به عنوان غذای کمکی برای کودکان در سن ۶ ماهگی به بعد مناسب می باشد.
  • فرنی با آرد برنج را می توانید همراه با ژله یا میوه به کار ببرید و یک دسر خوش طعم و آسان تهیه نمایید.
  • فرنی با آرد برنج می تواند یک وعده غذای سالم به عنوان صبحانه برای افرادی که سرماخوردگی یا گلودرد دارند باشد.