غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر (ویژه شب یلدا) - ژولی پولی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر (ویژه شب یلدا)

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر (ویژه شب یلدا)

30 آذر 1397

مواد لازم جهت تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر :

  1. برنج ۳۰۰ گرم
  2. سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، سیر، شوید ۲۰۰ گرم
  3. گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
  4. نمک ۵ گرم
  5. فلفل ۵ گرم
  6. کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
  7. زیره سبز ۵ گرم
  8. روغن به مقدار لازم
  9. عسل به مقدار لازم
  10. ناردون به مقدار لازم
  11. ماهی (کپور، هامور، قزل آلا یا هر ماهی که باب سلیقه شماست)
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی


طرز تهیه سبزی پلو با ماهی:

طرز تهیه سبزی پلو:

برنج را آبکش و در قابلمه می ریزیم و سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم، کشمش پلویی را می شوییم تا تیزآبش از بین برود و به قابلمه اضافه می کنیم و دوباره روی آن سبزی اضافه می کنیم، درب قابلمه را می بندیم تا برنج دم بکشد.

آماده کردن ماهی شکم پر:

عسل را در تابه می ریزیم و سبزیهای معطر، پیاز داغ، پودر سیر، زیره، ناردون و سیر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نیازی نیست از روغن استفاده کنیم.

ماهی را تمیز کرده، شکم آن را خالی می کنیم چند برش موری روی سطح ماهی ایجاد می کنیم تا طعم به این نقاط هم منتقل شود.

ماهی را در پیرکس قرار می دهیم با مواد شکم ماهی را پر می کنیم و در برش هایی هم که در ماهی ایجاد کرده ایم مواد را اضافه می کنیم و روی ماهی را اسپری روغن می کنیم و در فر که ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده است در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.

  • استفاده از آبلیمو موجب سفت شدن گوشت ماهی می شود، زمان سرو کردن می توانید از آبلیمو استفاده کنید.
  • استفاده از سبزیجات معطر و زیره و پودر سیر موجب از بین بردن بوی زهم ماهی می شود.
  • استفاده از کشمش پلویی موجب از بین بردن طبع سرد ماهی می شود.

ما در بخش آشپزی تیم ژولی پولی امیدواریم سبزی پلو با ماهی را برای شب یلدا تهیه نمایید و در جمع خانواده خود شب خوبی را سپری کنید.