برنج را آبکش و در قابلمه می ریزیم و سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم، کشمش پلویی را می شوییم تا تیزآبش از بین برود و به قابلمه اضافه می کنیم و دوباره روی آن سبزی اضافه می کنیم، درب قابلمه را می بندیم تا برنج دم بکشد.
عسل را در تابه می ریزیم و سبزیهای معطر، پیاز داغ، پودر سیر، زیره، ناردون و سیر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نیازی نیست از روغن استفاده کنیم.
ماهی را تمیز کرده، شکم آن را خالی می کنیم چند برش موری روی سطح ماهی ایجاد می کنیم تا طعم به این نقاط هم منتقل شود.
ماهی را در پیرکس قرار می دهیم با مواد شکم ماهی را پر می کنیم و در برش هایی هم که در ماهی ایجاد کرده ایم مواد را اضافه می کنیم و روی ماهی را اسپری روغن می کنیم و در فر که ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده است در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.
ما در بخش آشپزی تیم ژولی پولی امیدواریم سبزی پلو با ماهی را برای شب یلدا تهیه نمایید و در جمع خانواده خود شب خوبی را سپری کنید.