غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی - دلمه گوجه فرنگی - آشپزی- دلمه- ژولی پولی- غذای اصلی- دلمه گوجه

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

25 شهریور 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی، در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را به شما بازدید کننده ی محترم آموزش بدهد، با ما همراه شوید تا طرز تهیه ی این دلمه ی خوش طعم را به درستی آموزش ببینید.

مواد لازم برای دلمه گوجه فرنگی (۶ تا ۸ نفر):

  1. گوجه فرنگی درشت ۱۲ عدد
  2. گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  3. سبزی دلمه یک کیلو
  4. برنج یک فنجان
  5. پیاز یک عدد
  6. رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  7. روغن ۱۵۰ گرم
  8. نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی:

پیاز را خرد کرده سرخ می کنیم گوشت چرخ کرده را با پیاز یک تفت می دهیم یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا چند جوش بزند و آب آن کشیده شود. سبزی را پاک کرده می شوئیم ریز خرد کرده در روغن کمی سرخ می کنیم، گوشت را از روی حرارت برداشته سبزی را با آن مخلوط می کنیم. برنج را با یک لیوان آب یکی دو جوش می دهیم با کمی نمک تا نرم شود، بعد آن را در آبکش می ریزیم و به مایه گوشت و سبزی اضافه می نمائیم و مخلوط می کنیم. این مایه دلمه را آماده شده کنار می گذاریم. گوجه فرنگی ها باید سفت و درشت باشد آنها را می شوئیم و سپس سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره در می آوریم و داخل آن را با قاشق کوچکی خالی می کنیم. باید دقت کنیم سوراخ نشود و دیواره آن نازک هم نشود داخل گوجه فرنگی را از مایه دلمه پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم. حال در تابه ای دو قاشق روغن و نصف لیوان آب می ریزیم و گوجه فرنگی ها را در ظرف می چینیم و به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم می گذاریم دلمه ها پخته شود، باید مواظب باشیم له نشود بعد آنها را در دیس می چینیم طوری که ته گوجه فرنگی ها در کف دیس باشد و می توانیم اطراف آنها را با جعفری خرد کرده تزئین کنیم.