سلام دوستان
تیم بزرگ ژولی پولی، در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را به شما بازدید کننده ی محترم آموزش بدهد، با ما همراه شوید تا طرز تهیه ی این دلمه ی خوش طعم را به درستی آموزش ببینید.
پیاز را خرد کرده سرخ می کنیم گوشت چرخ کرده را با پیاز یک تفت می دهیم یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا چند جوش بزند و آب آن کشیده شود. سبزی را پاک کرده می شوئیم ریز خرد کرده در روغن کمی سرخ می کنیم، گوشت را از روی حرارت برداشته سبزی را با آن مخلوط می کنیم. برنج را با یک لیوان آب یکی دو جوش می دهیم با کمی نمک تا نرم شود، بعد آن را در آبکش می ریزیم و به مایه گوشت و سبزی اضافه می نمائیم و مخلوط می کنیم. این مایه دلمه را آماده شده کنار می گذاریم. گوجه فرنگی ها باید سفت و درشت باشد آنها را می شوئیم و سپس سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره در می آوریم و داخل آن را با قاشق کوچکی خالی می کنیم. باید دقت کنیم سوراخ نشود و دیواره آن نازک هم نشود داخل گوجه فرنگی را از مایه دلمه پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم. حال در تابه ای دو قاشق روغن و نصف لیوان آب می ریزیم و گوجه فرنگی ها را در ظرف می چینیم و به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم می گذاریم دلمه ها پخته شود، باید مواظب باشیم له نشود بعد آنها را در دیس می چینیم طوری که ته گوجه فرنگی ها در کف دیس باشد و می توانیم اطراف آنها را با جعفری خرد کرده تزئین کنیم.
عالی قشنگ بود