امروز تصمیم داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه یک خورش خوشمزه و مناسب برای فصل بهار به نام خورش نعناع و جعفری با گوجه سبز آشنا کنیم.
الان برخی از دوستان با خواندن ابتدای مقاله اعتراض می کنند که قیمت گوجه سبز آنقدر گران است که گیر مردم نمی آید، تازه اگر بتوانیم گوجه سبز تهیه کنیم برای خرید گوشت چیکار کنیم؟؟!!
عجله نکنید و با ما همراه باشید، گوجه سبز جزو پرطرفدارترین و خوشمزه ترین میوه های نوبرانه ی بهار است که صحبت کردن در موردش باعث می شود بذاق دهان ترشح شده و یاد مزه ترش و دلچسب آن بیفتیم…
ولی نیازی نیست الان که قیمت گوجه سبز خیلی گران است آن را خریداری کنیم، اگر یک کم منتظر بمانید قیمت گوجه سبز ارزان تر می شود و می توانیم مقدار بیشتری از این میوه ی دوست داشتنی را تهیه کنید و حتی برای تهیه ی خورش نعناع و جعفری با گوجه سبز، مقداری گوجه سبز در فریزر نگهداری کنید تا فصل های دیگر سال نیز بتوانید این خورش خوش طعم را تهیه کنید.
حال برویم سراغ گوشت، اگر تهیه گوشت برای شما دوستان مشکل است. هیچ مشکلی نیست، خورش نعناع و جعفری با گوجه سبز را می توانید با مرغ تهیه کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
حال که مشکل گوجه سبز و گوشت را حل کردیم برویم و شما دوستان جان را با طرز تهیه خورش نعناع و جعفری با گوجه سبز آشنا کنیم:
پیاز را خرد کرده و در روغن کمی تفت داده و گوشت قطعه قطعه شده را به آن اضافه می کنیم و کمی پیاز و گوشت را با هم تفت می دهیم و به آن ۵ لیتر آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد.
نعناع و جعفری را پاک کرده، می شوییم و ریز خرد می کنیم و در روغن کمی سرخ می کنیم و به گوشتی که در آب پخته است، اضافه می کنیم.
وقتی گوشت و سبزی خوب پخته شد، گوجه سبز را داخل آن می ریزیم تا کمی بافت آن نرم شود، در پایان کمی نمک اضافه می کنیم و منتظر می مانیم خورش جا بیفتد و آن را در ظرف می کشیم.