غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه خوراک سیرابی - خوراک سیرابی - سیرابی - سیراب شیردان - آشپزی - ژولی پولی -

طرز تهیه خوراک سیرابی

طرز تهیه خوراک سیرابی

29 مهر 1397

خوراک سیرابی یکی از غذاهای سالم، خوشمزه و پر خاصیت است که ایرانی ها از دیرباز در منزل طبخ می کردند و از صرف آن لذت می بردند. اگر شما هم به تهیه ی خوراک سیرابی علاقمند می باشید با ژولی پولی همراه باشید تا با طرز تهیه خوراک سیرابی آشنا شوید.

مواد لازم جهت تهیه خوراک سیرابی (برای ۴ الی ۶ نفر):

  • سیرابی گوسفند ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • سیب زمینی نیم کیلو
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

خوراک سیرابی

طرز تهیه خوراک سیرابی:

سیرابی چون پاک کرده موجود است، ولی ما باید بازهم آن را به دقت تمیز کنیم؛ بطوری که کاملا سفید شود. اگر در آب سرد یک ساعت آن را خیس کرده بعد یک لایه نازک از روی آن برداریم و خوب بشوئیم آن را با قیچی تکه تکه می کنیم، خیلی بزرگ نباشد. قطعه ها به اندازه دو بند انگشت بعد آنها را در یک ظرف مناسب با پیاز تکه شده می ریزیم مقداری آب که روی سیرابی را بگیرد می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. سیرابی معمولا دیرپز است و باید چند ساعت بجوشد تا کاملا پخته شود طوری که بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد وقتی پخت نمک آن را می زنیم در اول کمی زرد چوبه هم در حدود یک قاشق چایخوری می توانیم به آن اضافه کنیم و سیرابی ها کاملا که پخته شد در ظرف می کشیم و سیب زمینی های سرخ شده را در اطراف آن می چینیم و با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.