غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی ساطوری شده - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی ساطوری شده

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی ساطوری شده

26 تیر 1398

. مگر می شود ایرانی باشید و بادمجان هم دوست داشته باشید بعد طرفدار ترشی لیته بادمجان نباشید؟؟

بطور کلی ترشی یکی از پرطرفدارترین چاشنی هاست که هنگام سرو در کنار انواع غذاها قرار می گیرد و باعث افزایش اشتها و خوشمزه تر شدن طعم غذاها می شود.

لیته هم یکی از انواع ترشی هاست که با بادمجان تنوری یا کبابی طعم خاصی می دهد، بخصوص در فصلهای پاییز و زمستان و در کنار غذاهایی همچون دمپختک، لوبیا پلو، چلو ماهی و … هوش از سر آدم می برد!

امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ترشی لیته بادنجان آشنا کنیم. با ما همراه باشید…

نکات مهم برای تهیه ترشی

مواد لازم جهت تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی:

  1. بادمجان متوسط ۱۵ عدد
  2. سیر ۲ بوته
  3. سبزی معطر ۲۵۰ گرم
  4. سرکه ۲ لیتر
  5. فلفل سبز ریز ۲۰۰ گرم
  6. نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه ترشی لیته بادنجان کبابی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی:

سبزی را پاک کنید، بشویید و زمانی که آب آن گرفته شد، روی کاغذ تمیز یا پارچه ای پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
بادنجان ها را روی آتش یا در فر کبابی کنید تا کاملا مغز پخت شود. وقتی بادنجان ها کبابی شد، آنها را پوست کنده و سرشان را جدا کنید.
روی بادنجان های پوست کنده نمک بپاشید و بادنجان ها را با چاقو ساطوری کنید.
بادنجان های ساطوری شده را با سرکه روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد.
بادنجان را از روی حرارت بردارید، سبزیجات و فلفل و سیر خرد شده را بر روی بادنجان و سرکه بریزید و کاملا بهم بزنید.
در این مرحله ترشی لیته بادنجان آماده شده است، آن را در شیشه ریخته و درب آن را ببندید و در جای خنک قرار دهید.
بعد از ۱۵ روز می توانید این ترشی خوشمزه و خوش عطر را همراه با غذا نوش جان نمایید.

  • برخی افراد اینقدر ترشی دوست هستند که اصلا مجال نمی دهند تا ترشی کاملا جا بیفتد و ۱۵ روز منتظر نمی مانند و به محض ترشی انداختن آن را مصرف می کنند.
  • ترخون، مرزه، گشنیز، شوید، نعناع، جعفری جزو سبزیجات معطر هستند که می توانید برای تهیه ی ترشی از آنها استفاده نمایید.
  • اگر تندی شما را اذیت می کند می توانید از فلفل استفاده نکنید تا طعمی ملایم داشته باشد.
  • برای اینکه پوست بادنجان به راحتی از آن جدا شود، بعد از کبابی کردن بادنجان ها را در کیسه فریزر قرار دهید تا سرد شود، پس از سرد شدن پوست بادنجان به راحتی از گوشت آن جدا می شود.

طرز تهیه ترشی آلبالو