اگر شما دوستان عزیز هم از ترش کردن معده و سوزش سر دل رنج می برید، امروز ژولی پولی قصد در بخش داروهای گیاهی شما را با یک راه حل ساده آشنا کند. با ماه همراه باشید…
گشنیز از جمله سبزی های فصل بهار است که بسیاری از مردن از آن در سبد غذایی خانواده استفاده می کنند، بسیاری از خانم ها آن را در میان سبزی پلو یا سبزی انواع خورش ها قرار می دهند و به کمک آن غذاهای خوش آب و رنگی برای خانواده خود تهیه می کنند. اما شاید کمتر کسی به خواص درمانی و شفابخش کم نظیر این سبزی خوش طعم و عطر دقت کرده باشد.
به اعتقاد درمانگران طب سنتی گنجاندن گشنیز در سبد غذایی روزانه برای افرادی که پس از خوردن غذا دچار ترش کردن معده می شوند، بسیار مفید است و تنها کافیست میزان گشنیز موجود در سبزی خوردن را کمی بیشتر کرده و همراه وعده های غذایی خود از این سبزی میل نمایند.