سلام دوستان
سایت ژولی پولی امروز قصد دارد، طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی را به شما بازدید کنندگان محترم آموزش بدهد، امیدواریم درضمن آموزش طبخ این پیراشکی خوش طعم ما را از نظرات ارزشمند خود بهره سازید.
سیب زمینی را می شوئیم و با مقداری آب می گذاریم بپزد بعد آن را پوست کنده و رنده و یا از چرخ گوشت رد می کنیم تا خوب نرم شود. دوعدد تخم مرغ را روی سیب زمینی می شکنیم، نمک و فلفل هم به آن می زنیم و خوب آن را ورز می دهیم و آماده کنار می گذاریم در یک ماهتابه سه قاشق روغن ریخته پیاز و قارچ کنار می گذاریم در یک ماهتابه سه قاشق روغن ریخته پیاز و قارچ را پس از تمیز کردن خرد می کنیم و با فلفل خرد شده همه را در ماهتابه می ریزیم و سرخ می نمائیم. کمی نمک و جعفری خرد شده را داخل آن می ریزیم و با یک لیوان آب و حرارت ملایم می گذاریم پخته شود و آب آن تمام گردد ظرف را از روی حرارت بر می داریم روی یک تخته و یا یک سینی مقداری پودر سوخاری می ریزیم. سپس از مایه سیب زمینی به اندازه یک نارنگی بر می داریم و روی تخته پهن می کنیم، مانند کتلت و یک قاشق از مایه آماده کرده وسط آن می ریزیم و به شکل قطاب آن را درست می کنیم. تمام اطراف آن را بهم می چسبانیم به همین ترتیب تمام پیراشکی را آماده کرده تا مایه تمام شود. سپس در یک ماهیتابه روغن می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود. پیراشکی ها را در آن سرخ می کنیم، دو طرف آنها را می گذاریم تا طلائی رنگ شود از روغن که در آوردیم در یک صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن برود تمام پیراشکی ها که حاضر شد آنها را در دیس می چینیم و اطرافش را با حلقه های لیمو ترش و خیار شور تزئین می کنیم.