طرز تهیه بامیه در خانه
Spread the love

بامیه یکی از شیرینی های خوشمزه و شیرین ایرانی است که جزو جدایی ناپذیر سفره های افطاری در ایام ماه مبارک رمضان می باشد.

در چند سال اخیر بسیار شنیده ایم که بامیه های آماده ای که از شیرینی فروشی خریداری می کنیم، ناسالم هستند و از روغن های غیر استاندارد برای تهیه ی آنها استفاده می شود.

اگر شما هم جزو خانم های خوش ذوق و کدبانوی ایرانی هستید و تمایل دارید برای سفره های افطاری بامیه ای سالم و خوشمزه خودتان تهیه کنید. با مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بامیه در منزل آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه بامیه:

  1. آرد یک پیمانه
  2. تخم مرغ ۳ عدد
  3. روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
  4. آب یک لیوان کوچک
  5. شربت غلیظ ۲ پیمانه
طرز تهیه شیرینی بامیه

طرز تهیه بامیه در خانه:

آب و روغن را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. آرد را الک می کنیم تا کاملا یکنواخت شود و در داخل آب که جوش آمده می ریزیم و آهسته بهم می زنیم تا مایه غلیظ شود.

مایه را از روی حرارت بر می داریم و منتظر می مانیم تا کمی سرد شود. پس از سرد شدن مایه، تخم مرغ ها را در مایه می شکنیم و با دست کاملا ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدست شود.

در تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و روی شعله ی اجاق گاز قرار می دهیم تا داغ شود. سپس خمیری را که آماده کرده ایم در داخل کیسه قیفی شکل که ماسوله ی ستاره ای داخل آن قرار داده ایم می ریزیم و حرارت را کم می کنیم، دهانه ی قیف را جمع کرده کیسه را فشار می دهیم تا از مایه داخل روغن بیفتد. چهار تا پنج عدد که ریختیم آنها را سرخ می کنیم.

بامیه های طلایی شده را از روغن در می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس بامیه های آماده شده را در شربت می ریزیم به همین ترتیب تمام خمیر بامیه را در قیف ریخته و در روغن سرخ و طلایی می کنیم تا مایه تمام شود.

بامیه ها را از شربت بیرون آورده و با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین می کنیم.

مواد لازم جهت تهیه شربت بامیه:

  1. شکر ۲ پیمانه
  2. گلاب یک استکان
  3. آب یک پیمانه
  4. آبلیمو یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت بامیه:

آب و شکر و گلاب را مخلوط کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش آید و کاملا غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و یک قاشق چایخوری آبلیمو در آن می ریزیم و آن را از صافی رد می کنیم و پس از آماده شدن جهت استفاده برای روی زولبیا و بامیه بکار می بریم.

طرز تهیه زولبیا در خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *