شربت سکنجبین
Spread the love

مواد لازم جهت تهیه شربت سکنجبین:

  1. شکر۲ کیلو
  2. نعناع تازه یک دسته کوچک
  3. سرکه سفید یک لیوان

کاهو و سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین:

شکر را با شش لیوان آب در یک ظرف مناسب می ریزیم و می گذاریم بجوشد، وقتی شکر آب شد شربت را از صافی رد می کنیم و نعناع را تمیز کرده و می شوئیم، سپس دور آن را با نخ می بندیم و داخل شربت می اندازیم، بعد شربت را می گذاریم تا بجوشد و قوام بیایید تا عطر نعناع داخل آن شود. حال وقت آن است که سرکه را به شربت اضافه کنیم و بگذاریم چند جوش بزند و بعد شربت را از روی آتش برمی داریم و نعناع را از داخل شربت بیرون می آوریم و دوباره شربت را از صافی رد می کنیم و می گذاریم سرد شود، سپس آن را در شیشه های تمیز که قبلا آماده کرده ایم می ریزیم و در جای خنک (یخچال) نگهداری می کنیم.

نکته: توجه داشته باشید که شربت سکنجبین نباید زیاد بجوشد چون سفت می شود.

تیم ژولی پولی امیدوار است پس از تهیه شربت سکنجبین، آن را به همراه کاهو در دورهمی ها و سیزده بدر هر سال میل نمایید یا در روزهای گرم تابستان به عنوان یک نوشیدنی گوارا صرف کنید و از خوردن آن لذت ببرید، با ما همراه باشید و ما را از نظرات خود بهره مند سازید.

 

2 thoughts on “طرز تهیه شربت سکنجبین”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *