طرز تهیه خورش کنگر
Spread the love

کنگر جزو گیاهان پر خاصیت و مقوی است که در طبخ سوپ، خورش و حتی خام آن در سالاد مورد  استفاده قرار می گیرد.

کنگر همچون ریواس جزو سبزیجات بهاری است که خورش آن به صورت نوبرانه ی بهاری پخته می شود و البته می توانید شما خانم های خانه دار کنگر را در فریزر نگهداری کنید و در فصل های دیگر هم این خورش را طبخ نمایید.

اگر می خواهید با طرز تهیه ی خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و خوش عطر و طعم ایرانی آشنا شوید با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید:

مواد لازم جهت تهیه خورش کنگر (مناسب برای ۶ تا ۸ نفر):

  1. گوشت بدون استخوان نیم کیلو
  2. کنگر یک کیلو و نیم
  3. نعناع و جعفری یک کیلو و نیم
  4. آبلیمو نصف استکان
  5. پیاز ۱ عدد
  6. روغن ۱۰۰ گرم
  7. نمک به میزان لازم
  8. زردچوبه به میزان لازم
طرز پخت خورش کنگر

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت:

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید کمی زردچوبه برای خوش رنگ شدن خورش اضافه نمایید، سپس گوشت را تکه تکه کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.

پنج لیوان آب به پیاز و گوشت اضافه کرده تا با هم بپزند.

کنگر را تمیز کرده، تیغ های آن را بگیرید و پس از شستن خرد نمایید و در روغن تفت دهید.

نعناع و جعفری را هم پاک کنید و بشویید و خرد نمایید، سپس در روغن کمی سرخ کنید.

نعناع و جعفری و کنگر سرخ شده را به گوشت و پیاز اضافه نمایید و بگذارید با حرارت ملایم آرام بجوشند.

قبل از اینکه کنگر له شود آبلیمو و نمک را اضافه نمایید و پس از اینکه خورش جا افتاد می توانید خورش کنگر را در ظرفی ریخته و سرو نمایید.

  • بجای گوشت تکه تکه شده می توانید از تکه های گوشت مرغ و یا بوقلمون یا از گوشت چرخ کرده به صورت (کوفته ریزه) استفاده نمایید.
  • می توانید در طبخ خورش کنگر از لیمو عمانی نیز استفاده نمایید. (در محله ی افزودن آبلیمو و نمک)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *