غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه املت هلندی - ژولی پولی

طرز تهیه املت هلندی

طرز تهیه املت هلندی

4 بهمن 1397

اگر شما هم جزو افرادی هستید که دنبال یک صبحانه مقوی و سالم یا یک عصرانه پر خاصیت برای اعضای خانواده ی خود می گردید. امروز می خواهیم در بخش آشپزی سایت ژولی پولی شما را با املت هلندی آشنا کنیم که هم طرز تهیه آن ساده و آسان است و هم مقوی و خوشمزه است.

مواد لازم جهت تهیه املت هلندی:

  1. گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
  2. تخم مرغ  ۵ عدد
  3. فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
  4. پیاز سرخ کرده ۱ عدد
  5. دانه فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
  6. تخم خردل ۱ قاشق مربا خوری
  7. تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
  8. سس فلفل سبز ۲ قاشق غذاخوری
  9. زنجبیل پودر شده  ۱ قاشق چای خوری
  10. گشنیز ۱۰ شاخه
طرز تهیه املت هلندی

طرز تهیه املت هلندی:

ابتدا گوجه فرنگی ها را در میکسر ریخته تا به حالت چرخ کرده در آید، سپس فلفل دلمه های قرمز را به چند قسمت تقسیم می کنیم و تخم های آن ها را خارج کرده و داخل همزن می ریزیم تا با گوجه فرنگی ها مخلوط و چرخ شوند. دانه ها فلفل سیاه و تخم خردل و تخم گشنیز را در ماهتابه با مقداری روغن سرخ کرده تا زمانی که صدای دانه های آن در اثر سرخ شدن در بیاید. پس از سرخ شدن، مواد داخل همزن را داخل یک ظرف می ریزیم و بقیه ی مواد همچون نمک، سس فلفل سبز و پودر زنجبیل و پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم و کل مواد را به هم می زنیم تا غلیظ شود. حال مواد را داخل تابه می ریزیم اما نکته قابل توجه آن است که نباید درب تابه را روی آن قرار دهیم. سپس تخم مرغ ها را داخل یک ظرف شکسته و خوب بهم میزنیم پس از یکدست شدن تخم مرغ ها، آن ها را به سس اضافه کرده و همه ی مواد را از داخل ظرف به تابه منتقل کرده و می گذاریم تا املت آماده شود. حال املت آماده است، می توانیم با چند برگ گشنیز روی امت را تزیین کنیم.

امیدواریم املت هلندی را تهیه کنید و از نوش جان کردن آن لذت ببرید.